Nadzor RGB Barva Spreminja, Podvodni Ribnik Razpoloženje LED Luči Za Določiti Z Spa Bazen

Nov izdelek

€4.09

Na zalogi

Oznake:

billar bazen, aquarium led uv, bestway l ž spa dodatki, led spa, napihne spa, barvne leče, biljard lučka, razpoloženje majica s kratkimi rokavi, bazen sončne, aquarium led

Opis

Potopni Bazen LED svetloba prihaja z LED Nepremočljiva Luči, ki se lahko obrnejo skledo v lepo in zanimivo center kos na mizi ali akvarij v kotu je vredno ogledati.Element, ki se lahko uporabljajo za dekoriranje Akvarijih, osnova Vazo, Ribnike ali Bazeni, Vrtni travo ali se lahko postavi v votlo drevo, Zabavo, Poroko, Božič in Halloween dogodkov, Dobro bazen luči in bazen dodatki, ki jih potrebujete na vašem domu, je nepremočljiva bazen luči za nad tlemi bazeni in podvodni bazen luči, zunanji ribnik pribor, da je edinstven videz.

Značilnosti:

1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2. Podvodna ribnik luči pridejo s 16 različnih statičnih barv, ki jih lahko spremenite s pomočjo daljinskega upravljanja.

3. Barva gumbov na daljinskem upravljalniku lahko pritisnete neposredno izberite eno statično barve za osvetlitev, nepremočljiva baterije bazen svetlobe, možnost za povečanje ali zmanjšanje svetlosti statično osvetlitev.

4. Nepremočljiva design vam omogoča, dana pod vodo do 10 ur.Prosimo privijte pokrovček (ura pametno vrtenja) pred sklenitvijo pod vodo.

5. Vsak Potopni bazen Luči napaja 3 * AAA baterije (Niso vključeni), ki so zelo priročno za nakup.

6. Slap nepremočljiva baterije bazen led luči za bazen vodnjak odlično okrasni bazen za Akvarij, Ribnik, Zabavo, Poroko, noč Čarovnic, Božič in Razsvetljave V zaprtih prostorih in na prostem dogodek dekoracijo, poroke, prelivanje, ali počitnice okraski.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Bazen LED Lučka

Shell Material: PS

Barva: RGB

Daljinski Nadzor Razdalje:

O 5m (Zunaj vode)

O 2m (V vodi)

Napetost: 4.5 V

Package vključeni

1 x LED luči

1× Regulator

Širina /
Fixure V Vodi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni