Prenosni 12V Avto Pranje Prostem Kampiranje Tuš + Zložljivo Vedro Vode Nastavite za Hišne Avto Pranje Kamp Oprema

Nov izdelek

€2.47

€3.58

-31 %

Na zalogi

Oznake:

expresso 12v kampiranje, tuš pranje na prostem, zložljiva prenosna pranje, tkanine, kampiranje tuš, solarni tuš, ročno prho, kamp oprema, keychain razor, avtodom tuš, roza luna kampiranje

Prenosni 12V Avto Pranje Prostem Kampiranje Tuš + Zložljivo Vedro Vode Nastavite za Hišne Avto Pranje

Funkcija:

1. PRENOSNI KAMPIRANJE TUŠ: enota je sestavljena iz močnih tuš glavo na enem koncu in vodno črpalko na drugi konec z a S-kavelj, a sesalna skp, 3M napajalni kabel in 1,8 M cevi.

2. Z UPORABO KJERKOLI in KADARKOLI: standardni vtič je primeren za vse 12V avto cigar vtičnico, imajo ta prenosni kampiranje tuš v vaš avto, in ga uporabite kjerkoli in kadarkoli.

3. GORI NA VAŠEM VOZILU: pridite z s-kavelj in sesalno pokal, da visi tuš, ki je primerna za vse zaprtih prostorih in na prostem namen, hitro in priročno.

4. Kot NALAŠČ ZA UPORABO na PROSTEM: stuširam po kopanju v morju, igranje na plaži ali ko gredo ven za kampiranje v naravi, se Lahko uporablja za pranje avtomobilov, pet ali otroci med potovanjem, tudi za hišne kopanje na prostem, pranje avtomobila, pranje blatne noge, ko ribolov, surfanje, ali na plaži, gorsko kolesarjenje in še več.

Specifikacija:

Teža izdelka: 850g

Velikost izdelka: 30*16.5*8.4 cm/11.8*6.50*3.31"

Izdelek barva: Oranžna, Modra, Rumena (Neobvezno)

Nasveti:

Vedro gori sme presegati 5 cm in temperatura vode pod 60 stopinj celzija (140 stopinj celzija).Gume obroči morajo biti nameščene na, v nasprotnem primeru bo lahko pride do uhajanja.

Opomba:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različne merilne metode in orodja.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobe, kota in monitor.

1 X Tuš Set

1 X Zložljivo Vedro Vode

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Žep, Multi Orodja
Velikost M

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni