Neewer USB Cardioid Kondenzatorskega Mikrofona, Kit,192KHz/24-bitno Zvočno Čipov za Mac in Windows,Domači Studio, Podcast, Igre za Pretakanje

Nov izdelek

€20.21

€22.46

-10 %

Na zalogi

Oznake:

fifin k669, hi-fi usb mikrofon, kocka mikrofon, glasbeni studio, skupina mikrofon, flash neewer, hackintosh pc, myphone micro usb, live stream, mikrofon podcast

WRIOL USB Cardioid Kondenzatorskega Mikrofona, Komplet z 192KHz/24-bitno High-fidelity Zvok Čipov za Mac in Windows Ideale, za Domači Studio, Podcast, Igre za Pretakanje, Snemanje Glasbe, Glas in Govor (Črno/Belo)

Prosimo, upoštevajte,: mikrofon je bil nadgrajen

Značilnosti:

Skupaj Celoten Sklop Z Everythings: Vključuje 1*USB Kondenzatorski Cardioid Mic(Črno/Belo), 1* Vzmetenje Boom Škarje Roko Stojalo, 1* Kovinski Šok Gori, 1* Mic Pene Skp, 1* vetrobranskega stekla Pop Filter, 1* Tabela Montažna Objemka, 1* USB-A, USB-B Kabel; OPOMBA: 1. Mikrofon deluje le z napravo, ki lahko zagotovi dovolj energije. (Napetosti Zahteva: 5V) 2. Ta mikrofon, ki je združljiv z PS4, ne pa združljiv z Xbox.

Cardioid Pickup Vzorec: To WRIOL kondenzatorski mikrofon je namenjen za snemanje kristalno čist zvok in se lahko bolje izloči hrup v ozadju.V cardioid pickup vzorec zavrača perifernih zveni strokovno, česar so idealna za številne aplikacije v ne-brez hrupa okolje snemanja, še posebej, ko zajem skladb v domači studio ali vlog vsebine.Še posebej dobro za video voiceovers, glasbe, videoposnetkov YouTube, skype konference, Tiktok video live streaming, igre na srečo in podobno.

High-fidelity Zvok Chipset: Vgrajen strokovno zvok čipov in 16 mm electret kondenzator prevodnik, to WRIOL kondenzatorski mikrofon lahko imajo visoko ločljivost in frekvenco vzorčenja do 192KHz/24-bitno in gladko, ravno frekvenčni razpon 20Hz-20kHz, ki pomaga prinesla močan odziv na nizkih tonih.To pomeni, WRIOL eden najbolj proračuna možnosti za vas, da začnete domači studio.

Max Toplino in Jasnosti v Omejiti Proračun: 192kHz lahko glasbo, zvočne toplejše in dodajte pritožbe zvoka, saj visoka frekvenca vzorčenja lahko bi glasbo, ki uspešnejši v UHF del, bi glasbo, zvočne več prostorskih in visokofrekvenčne zvoke udobno, mehko in ne toga.Višja kakovost zvoka 24-bitno ločljivostjo lahko prinese večji dinamični razpon, ki lahko glasbe podrobnosti nekatere dinamične instrumenti, kot so udarne bolj vidno.

Bolj Priročno, Enostavnejše in Bolj Zanesljivo: Samo priključite mikrofon v kateri koli vrata USB kateregakoli prenosnika ali PS4, ne potrebuje dodatnih gonilnikov ali zvočne kartice. (Napetosti Zahteva: 5V) Ni potrebe, da uporabite katero koli zunanjo 48V fantomsko napajanje, ne pa kot večina drugih kondenzatorja mics.Ni bolj zapletenih nastavitev za začetek začenši podcasting in streaming.Združljiv z večino Prenosni računalnik ali PC (WINDOWS 7 in novejši, OSX 10.9 zgoraj).Močno izhod brez popačenj, nizko porabo energije.

OPOMBA 1: Mikrofon deluje le z napravo, ki lahko zagotovi dovolj energije (Napetosti Zahteva: 5V).

OPOMBA 2: mikrofon, ki je združljiv z večino Prenosni računalnik (Windows 7 in novejši, Mac os x 10.9 in zgoraj).

OPOMBA 3: Max.Tabela Gori Objemka Otvoritvi je 1.85 cm; Max.zmogljivost boom roko stojalo: 1 kg/ 2.2 kg

Opis:

Z dobro cardioid polar pickup vzorec, visoke in nizke self-hrup funkcijo, mikrofon lahko natančno reprodukcijo tudi najbolj subtilna zvok.Primeren je predvsem za studios, snemanje, predvajanje, srečanja in igre na srečo, itd.

Mikrofon ima USB 2.0 podatkov vmesnik, ki je enostaven za povezovanje z računalnikom in Linux operacijski sistem, in ne potrebuje dodatnih gonilnikov ali zunanjo zvočno kartico.

S 16mm electret kondenzator pretvornik, USB-mikrofon vam lahko močan odziv na nizkih tonih.

Nastavljiv mikrofon škarje roko stojalo je izdelano iz kakovostnih kovinski okvir.Čvrst in vzdržljiv.Vsako Roko Dolžina: 14 cm/35 cm.

Pop filter poskrbi, da se vaše sporočilo glasno in jasno in prežene bala sikanje in lisping zvoke.

Mikrofonski komplet je idealna izbira za vokal, instrumenti, podcasti, osebno posnetkov in poznajo situacije.

Specifikacije:

192KHz/24-bitno Kondenzatorjem USB Mikrofon

Napetosti Zahteva: 5V USB

Polar Vzorec: Cardioid

Mikrofon-jedro: Dia.16 mm Hladilnik

USB Dolžina Kabla: za 78,7 cm/200 cm

Frekvenca vzorčenja: 192kHz/24-bitno

Občutljivost: 5.0 mV (1V/Pa na 1KHz)

Frekvenčni Odziv: 20Hz-20kHz

SNR: 98dB

Združljivost: WINDOWS 7 in novejši, OSX 10.9 zgoraj

Vsebina Paketa:

1x 192kHz/24-bitno USB Kondenzatorski Mikrofon (Črno/Belo)

1x Mic vetrobranskega stekla Pene Skp

1x Kovinski Šok Gori

1x USB Kabel

1x Pop Filter

1x Škarje Roko Stojalo

Bela:

Black:

Blagovna Znamka neewer
Združljivost WINDOWS7 in zgoraj, OSX 10.9 zgoraj
Poreklo CN(Izvora)
USB Dolžina Kabla Za 78,7 cm/200 cm
Frekvenca Vzorčenja 192kHz/24-bitno
Sporočilo Žično
Nastavite Vrsto Multi-Mikrofon Kompleti
Mikrofon-core Dia.16 mm Hladilnik
Občutljivost 5.0 mV (1V/Pa na 1KHz)
Certificiranje NOBEN
SNR 98dB
Pretvornik Kondenzator Mikrofon
Uporaba Domači Studio
Paket Da,
Slog Tabletop
Napetost Zahtevano 5V USB
Številka Modela 40097693 40097846
Frekvenčni odziv 20Hz-20KHz
Polar Vzorec Cardioid

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni