Kolo Rog Baterije za ponovno Polnjenje Elektronskih Kolesarski Zvonec TWOOC T-002 4 Zvoka Modes110-120 DB Nepremočljiva Električno Kolo Rog

Nov izdelek

€7.22

€8.59

-15 %

Na zalogi

Oznake:

svetlo izposoja električnih rog, rog, zvonec brezžični, električni zvonec baterije za kolo, kolesarski zvonec, bicycl rog, glasno kolo rog, izposoja policijske sirene, polje kave lesa, kolo electr

Bullet Točk:

1、Majhna Velikost: rog je eleganten in kompakten.Z vgrajeno booster vezja, zvok je do 120db.Ima 4 zvoka načini, kapljično zvok, piščalka zvok, zvok alarma, piščalka rog.

2、Enostaven za Namestitev: rog je združljiv z vsemi vrstami krmilo, ga lahko namestite na krmilo, v 2 sekundah.Gumijasto tesnilo se lahko prilagodi v dveh ravneh, ki je primerna za vse vrste koles za namestitev.

3、IP65 Vodotesen: rog je popolnoma zaprti brez strahu pred nevihtami.Ima tri zaščite je IP 65 nepremočljiva, se lahko uporabljajo v težkih okoljih.

4、More Skriti: rog je majhen kot ura.To je lahko skrit notranji strani ročajev, brez vpliva na krmilo, zavore, shift ali drugi nosilec operacije.

5、USB Polnjenje: Z visokokakovostnega polimera jedro in vgrajeni 280mAh litijevo baterijo, rog značilnosti standardnih Android USB polnjenje, dolgo pripravljenosti, lahko obroček za 2000 časi, ko je polna.

Specifikacija:

Ime: Izposoja Električnih Rog

Model: T-002

Material: ABS+PC

Teža: približno 40 g

Decibelih: 110-120dB

Polnjenje vhod: 5V-250mA

Zmogljivost baterije: 280mAh

Seznam Vsebine:

Električni Rog*1

Silikonski Kabel Kravato*1

Navodila*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Funkcija 1
Certificiranje ce
Funkcija 2
Dropshipping
Velikost as details
Tip
Številka Modela
Vrsta Drugo
Opremljeni Za
Funkcija 3
Trgovina
Material ABS+PC

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni