PROTECTOR PLUS Taktično Medicinsko Vrečko Kampiranje Sili Pripomoček Najlon Torbica Multi-funkcijo Prve Pomoči Zdravljenje Molle Vojaške Torbe

Nov izdelek

€4.31

€8.62

-50 %

Na zalogi

Oznake:

črna taktično pack, medic taktično nahrbtnik, nahrbtnik moll, avto sili vrečko, prenosni medicinske torbica, taktično meri medicinske, vojaške medic kit, molle taktični, pas molle torbica, komplet medicinske vrečko

MATERIAL:900D anti-abrasion poliestrov MOLLE združljiv bil reševalec torbica za prvo pomoč v sili ali taktičnih situacijah.

VISOKO QUALITLY : Trajne MOLLE trakov z močno snaps omogoča pritrditev ta medicinske torbica za vse MOLLE združljiv orodja( za nošnjo na pasu, telovnik ali paket).

MULTI NAMEN: 8*6*3 cm vodoodporna najlon primeru, in to zaščititi vaše zdravstvene oskrbe.Prva pomoč torbica je Več žepi in elastičnih nosilcev za shranjevanje.To je zelo enostavno, da dajo blago v in vzemite ven.Kot nalašč za izvajanje zdravstvene oskrbe.

PRILAGODLJIVOST: Naš prvotni D ring design na hrbtni strani se lahko uporablja, da bi to IFAK vrečko prilogo prilagodljivost.Uporabite jih za pritrditev ramenski trak pritrdite torbica za v vaš avto ali tovornjak, in je kot nalašč za JEEP rollbar in druge rekreacijske vozil.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: medicinske torbica ima Dvojno zadrgo, Polno zadrgo elektronske openingand.to bodo odprte vse poti, ravno tako to ne bo snap zaustavitev, ko se potrudiš za dostop do medicinske oskrbe.

1. PRILAGODLJIVOST: Naš prvotni D ring design na hrbtni strani se lahko uporablja, da bi to IFAK vrečko prilogo prilagodljivost.Uporabite jih za pritrditev ramenski trak pritrdite torbica za v vaš avto ali tovornjak, in je kot nalašč za JEEP rollbar in druge rekreacijske vozil.

2. Visoko qualitly: Trajne MOLLE trakov z močno snaps omogoča pritrditev ta medicinske torbica za vse MOLLE združljiv orodja( za nošnjo na pasu, telovnik ali paket).

ENOSTAVEN ZA UPORABO: medicinske torbica ima Dvojno zadrgo, Polno zadrgo elektronske openingand.to bodo odprte vse poti, ravno tako to ne bo snap zaustavitev, ko se potrudiš za dostop do medicinske oskrbe.

Obstaja tudi majhno Kljuko in zanke trak na vrhu, da je prostor zaprt v primeru zadrgo neuspeh.Vsebuje tudi veliko zunaj trak s sponko, ki cinches navzdol, da stisne vrečka še dlje.

MULTI NAMEN: vodoodporna najlon primeru, in to zaščititi vaše zdravstvene oskrbe.Prva pomoč torbica je Več žepi in elastičnih nosilcev za shranjevanje.To je zelo enostavno, da dajo blago v in vzemite ven.Kot nalašč za izvajanje zdravstvene oskrbe.

Blagovna Znamka PROTECTOR PLUS
Material Najlon
Spol Unisex
Funkcija Medicinska Torba
barve BK/CB/CP/REDACU/OD/ORANŽNA
Nahrbtniki Tip Softback
Ime Taktično Medicinsko Vrečko
Dež Kritje, No
Številka Modela RS0301

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni