Truelove Pet Usposabljanje Zvonec Premium Kakovosti Nastavljiv Usposabljanje Puppy Neznatan Enostaven Način, Vsi Ročaji Na Vratih, Primerni Za Vse Pasme

Nov izdelek

€6.81

€9.73

-30 %

Na zalogi

Oznake:

pes črv, kombinezon truelove, injektor kia, scotty palico, konj zvok, svinčnik stabilo enostavno, človek vrata, žogo pes, bravecto 2 pack, pes

TRUELOVE PET USPOSABLJANJE ZVONEC ❤ Kako se vaš pes vam povem, da gredo na stranišče?Ta izdelek lahko vlak psa, da gredo na stranišče, pravilno signal, da pes dnevne aktivnosti bolj vljuden, in bo vaše življenje bolj zanimivo.

❤ Izpopolnjevalni orodja:Namesto praske,skorja,vlak pet do jingle na neznatan zvonovi.

❤ Visi zvon prihaja s snap funkcijo, da bi bilo enostavno, da visi na vse vrste vrat konb.

❤ Ti housetrainging zvonovi so priročno in vrhunsko kakovost.Hrup se, da je le dovolj glasno slišati po vsej vaši hiši.

❤ Iz težka Najlon materiala za dolgo časa.

❤ Baker Sponke štiri gumb zaprtje, primeren za vse vrste vrat ročaj kljuke, ki visi na pravo višino, se bo enostavno za vlak, ki je primerna za vse vrste živali.

❤ Izbrani materiali iz Nerjavnega Jekla Bell in povodec, ne samo trpežne, ampak tudi lepa.

Neznatan usposabljanje za svojega psa, je lahko zahtevna naloga, toda, če vaša ljubezen in potrpljenje, ki so desno, ste lahko učijo tudi vaš pes, da vam povedo, kdaj morate iti ven.To je pravica; ona lahko ring zvonec, da vam povem, da ona potrebuje, da gredo na neznatan namesto skorja, odganjanje vam ali prebujenje spanje otroka.Poučevanje vaš pes, da zvoni zvonec enostavno za psiček in morda potrebovali nekaj dodatnih izkušenj, za odrasle pse.

Program usposabljanja (samo Za referenco)

1. korak: Prilagodite izdelek na ustrezno velikost in visi na vratih, ročaj za zagotovitev, da se hišne živali lahko dobite na izdelek.Ali visi v bližini vrat.

Korak 2: Če bi vaš jjeza iz, naj hišne dotik vlaken vrv ali bell zagotoviti interakcijo.Dovolite, da vaše hišne poznate svoje namere in pokaže večkrat.

Korak 3: Vztrajati težaven Korak 2 in pomagajte vaši zvesti prijatelji s pozitivno ustno ukaz, da bo pet navado, ko zvonec zazvoni, potem pa si je žival zunaj.

Korak 4 Ponovite korak 3, če želite, da enako premakniti, nato pa cenijo pet uspešnosti in pustite pet vedo, da je za določen namen.

(Opomba: Ko greš ven, da igrajo, ne knock bell, drugače hišne bo zmedlo namen)

Skupaj:Start dajanje ljubljenca prigrizki pred vrati je lahko ogledate.Pokažejo svoje bell in spodbujajo pet zvoni, ga.Ko je zazvoni zvonec, ona odpre vrata in se začne, da se ljubljenca prigrizek pred vrati je lahko vidite, da naj ji sprejela njena gostoljubnost.Ko delaš bell usposabljanja, se zaveda, od znakov, da je lahko šel na stan.Vsakič, ko se peljal v stan, ki kaže na zvonec in spodbuja njen klic.Odprite vrata in pustite, da ji gre ven, da v stan.Če ona gre na neznatan po trka na zvonec, ji dal nagrado.Vsakič, ko je šla na vrata pustiti zunaj, kaže na zvonec, ki je spodbudila, da ji je odprla vrata, nato odprite vrata in pustite, da jo šel ven.To lahko traja nekaj dni za njo, da se uporablja za zvonec.To lahko traja nekaj dni za njo povezati zvonec, da je nekdo zunaj.Prosimo, bodite potrpežljivi, pustite zvonec na vratih, in še naprej kaže na to, ko je treba iti ven.Končno, vaš ljubljenček bo zvonil zvon sam, da vas obvestimo, da ona potrebuje, da gredo zunaj na stan.

Številka Modela TLT2871
Blagovna Znamka TRUELOVE
Širina 3.5cm/1.4in
Postavka Vrsta Agility Oprema
Dolžina 60-65cm/23.6-25.6in
Ime izdelka Agility Oprema
Nastavite Vrsto No
Značilnosti Glasno, Nastavljiva, Priročno usposabljanje
Število zvonovi 4
Material Najlon / Nerjaveče Jeklo Bell /Baker
barve Sivo/Rjava
Način Prodaje Trgovina Na Drobno, Trgovina Na Debelo, Dropshipping
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni