Tipkovnica film za digi sm-300B lestvice maloprodajne lestvice / sm300B prekrivne ikone (ruska Različica)

Nov izdelek

€9.86

Na zalogi

Oznake:

tipkovnica prekrivni študija, nagib hrane, digi sm, mettler toledo, digi lestvici, 300b, digi, 300b cev amp, računalniška tipkovnica prekrivanje, 300b cev

Tipkovnica film za digi sm-300B lestvice maloprodajne lestvice / sm300B prekrivne ikone (ruska Različica)

Način dostave : EMS iz Tajvana 7-10 dni pridejo ali Mednarodni paketni prenos iz Tajvana

Najmanjša količina :1 pc

Garancija :3 mesece garancije.

Uredbe in predlog:

(1) sprejemamo Ali-plačilo western union-a in bančnega nakazila.

(2) Če boste potrebovali, da bi velike količine, prosim stik z nami po pošti, vam bomo najboljše popust.

(3) Uvozne dajatve, davke in stroške kupca odgovornost.

1>> obljubljamo, da so vsi izdelki so testirani pred dostava!

2>> Kupec lahko vrne izdelek v originalni paket v roku 5 dni po prejemu, če niste zadovoljni z njim/ povrnili vam Bomo vas ali pošljite zamenjava za vas roku 2-3 delovnih dni po tem, ko je blago prejel.

3>> Če se blago ne descried kot obljubljamo, lahko stopite v stik z nami do povračila denarja ali izmenjave pravega za vas.

4>> izdelkov enostaven za škodo med transportom, zato vas prosimo, odprite in preverite polje in izdelka, ko boste dobili blaga, če polje je uničena, da različne oblike, prosimo, da posnamete fotografijo, in dokazilo za poškodovane polje, nato pa vpraša poštar potrditi situacijo.Na ta način, ko ste mi daj dokaze, smo lahko prosite za ladjar nadomestilo nas.To je zelo pomembno in bo ščitila naše dobiček.

5>> če izdelkov ni delo, ko so jo prejeli , da bi bilo več razloga.Prosimo, kontaktirajte nas, da bomo poskušali rešiti problem , če želite, da to ladjo, nazaj ,nismo odgovorni za vračanje poštnine.Vendar bomo poslati drugim, da vas brezplačno dostava po Kitajskem post air mail,ko smo prejeli problematično izdelka.

Povratne informacije:

A. zadovoljstvo Strank je za nas zelo pomembno.Prosim, ne pustite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas .Negativne povratne informacije, ni najboljši način, da odpravite težavo.Lahko delamo skupaj za reševanje spora.

B. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni davek se bo pred ponudb ali nakupu.

C. Prosimo, da nam postive povratne informacije, če niste zadovoljni z izdelkom.Vam bomo odgovorili na katero koli vprašanje v 24 urah in poskusite, da gurantee z vami pred pustite povratne informacije.

Vrsta Drugo
Številka Modela DIGI SM-300B
Blagovna Znamka 4UXUGUANG

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni