LED Pravljice luči AC 220V 110V 10 M 30 M 50 M 100 M Niz LED Luči, Okraski Za Božično Poroko garland vsako.

Nov izdelek

€3.84

€4.80

-20 %

Na zalogi

Oznake:

angel blazino, eifflov stolp darilo, g13 okova, ptica na prostem, garland ulica, nevtralne na prostem, led prostem polje svetlobe, 8 smd, zelena šport, 50 m led

LED Pravljice luči AC 220V 110V 10 M 30 M 50 M 100 M Niz LED Luči, Okraski Za Božično Poroko garland vsako.

Mini in umetniškega videza, je enostaven za prevoz.Z večbarvnim svetlo, izgleda zelo lepo v noč.Niz Luči z 10M/20M/30 M/50 M/100 M LED malo žarnice.Nizko porabo energije, varno in zanesljivo.En gumb-delovanje modela, je bolj priročen za uporabo.Z 8 različnih načinov predvajanja Oceanov malo zvezde svjetlucati, flash in spremembe čudežno.To je lahko dal ali obesijo na stene, okna, vrata, tla, stropi, trave, božična drevesa itd.Odlična dekoracija za Valentinovo, Božič, drugi prazniki, zabavo, poroko itd.Material: Niz Led Luči String dolžina:10m/20m/30 m/50 m/100 m Skupaj LED žarnice:100leds/200leds/300leds/400leds/600leds Powered by:AC110V (ZDA Plug) , AC220V (EU Vtič)/ Izdelana iz visoko kakovostnega materiala, prilagodljiv in enostaven za shranjevanje, niz svetloba ima visoko svetlost, nizko sevanje in brez onesnaževanja.OPOMBA:string led luči je Nepremočljiva ,vendar upravljavec ni neprepustna ,pls Prijazno Zaščito Krmilnik od Dežja in Vode, Ko Se Uporabljajo na Prostem,hvala vam!

Odvisna od tega, ki ga izberete(različnih izdelkov z različnimi cena)

1. Nalogi, obdelani v roku 5 delovnih dni po plačilu preverjanje.( niso vključene počitnice ali vikend ). 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 3. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 4. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap. 5. Vse izdelke na Orgon.si jamči, da je treba dostaviti v roku 60 dni (90 dni za dobavo v Braziliji).ste zaščiteni, če ne boste prejeli, bo vaše naročilo pravočasno.

1. Z Domačimi Vrne boste dobili dodatnih 15 dni, na vrhu bi zaključku datum, da se odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta.če imate kakršne koli težave,se obrnite na nas za pomoč. 2. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen predmetov, poškodovane ali zlorabljena). 3. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem obdobju.

1. Ko prejmete izdelka, ki je bil kupil in plačal za o naši trgovini, in boste ugotovili, da je ni, kot je opisano ali slabe kakovosti, se lahko obrnete na nas, če želite odpraviti te težave. 2. Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v garancijski čas dostave je obljubil prodajalec. 3. Vrne sprejeta, če izdelek ne, kot je opisano, plača kupec vrniti, ladijski promet pristojbina.Ali pa da predmet in se delno nadomestilo.

1. 5 star pregled = več popust za naslednje naročilo. 2. Obrnite se na nas, preden odprete spora,se bomo odpravili težavo. 3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden se boste odločili za dopust negativne povratne informacije.Vam bomo najboljšo rešitev.

Uporaba Počitnice
Je Zatemniti No
Glavo Število > 200
Glasba NOBEN
Je Svetil Vključeni Da,
Blagovna Znamka KZKRSR
Osnovna Vrsta Klin
Razsvetljava Razdalja 6-10m
Vir Svetlobe LED Žarnice
Priložnosti Vrt
Feature8 Garland luči
Certificiranje SPS
Vrsta Baterije A
Feature2 božični luči na prostem
Feature1 božični luči v zaprtih prostorih
Dolžina 5000cmcm
Feature7 Božični Luči za na Prostem
Feature6 Božični luči
Napetost 220V
Značilnosti božični luči v zaprtih prostorih
Priključite Rep No
Vir Napajanja AC
Počitnice Ime Božič
Feature3 Teras pravljice Luči
Številka Modela led luči pravljice
Telo Material Plastični
Feature5 Božič niz svetlobo na prostem
Feature4 Poroka niz luči
Daljinsko Upravljanje No
barve Toplo Bela
Tip Vtiča EU Plug
Garancija 2years

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni