Nov original za HP tpc-q024-24 proOne 490 G3 all-in-one steklo zaslona je 23,8 palčni non-touch steklena plošča

Nov izdelek

€83.19

Na zalogi

Oznake:

aio hp, odprta vrata no touch, 600 g1, kontaktna št., vse v enem i7, dell ram, hp zaslon, ne dobite orodje, bibliotec, hp 24 zaslon

Zagotavljanje kakovosti:

1 projekt bo treba preskusiti, preden ladje, da bo v dobrem stanju, če imate vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

2, jamstvo, 30 dan, 7 dni vrnete brez delovnih predmetov, poleg zdrobljen blago, ki je strmoglavilo.Tovor je napačno različico kupec plačati vrniti stroške dostave.

3, prosimo, potrdite, pred naročilom postavka je združljiv z vzorcem.Ne zameno za nezdružljivo problem.

4, blago, ki ni kupci plačali za vrnitev stroške dostave.Pred nakupom prosimo, strokovno svetovanje, mi bi se največji iskrenost do storitev.

5, če so podpisana, ali zbriši, brez garancije.

Povratne informacije:

1, ko boste prejeli vaš projekt, prosimo za povratne informacije, nam, to vam bo povedal nam je, da ste prejeli vaše blaga.

2, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli vaše naročilo, bomo kmalu dala pozitivne povratne informacije.

3, vaše zadovoljstvo je najbolj pomembna stvar za nas.Če imate vprašanja ali težave, o transakciji, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.Razumno, dajte nam priložnost, da popravi v razumnem časovnem obdobju od

čas, ne glede na vašo skrb.Negativne povratne informacije, ne more rešiti ničesar.

4 zavezujemo se, da bomo našim strankam zagotoviti najboljše storitve za stranke, izgradnjo močne odnose z našimi strankami, zato prosimo, da kupite zaupanja.

Najlepša hvala!\ 1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje kakovosti Vseh proizvodov, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na Orgon.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev zagotavljajo vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Jamstvo paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Ročno Orodje Deli

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni