Pametni telefon Mikroskopom 200X Fotoaparat Makro Objektiv Lupo mobilni telefon Mikroskop Za Pametne telefone Mikroskopom Prenosni Jasno

Nov izdelek

€8.62

€9.79

-11 %

Na zalogi

Oznake:

makro drsnik, 200x, makro lupo, makro m, led telefon, 60-kratni zoom, fotoaparat microscop, leče, telefon, gopro, optični zoom

Pametni telefon Mikroskopom 200X Fotoaparat Makro Objektiv Lupo mobilni telefon Mikroskop Za Pametne telefone Mikroskopom Prenosni Jasno

Bullet Točk: 1、Prenosni Mikroskop: Mobilni digitalni mikroskop in optičnih makro objektiv bi por lasišče je jasno vidna.To je majhen in prenosen, tako da lahko naredite vse, kar si želite.

2、Široko Aplikacije: Vključitev mikro-tehnologija v digitalni mikroskopijo industriji za vse Apple in Android tablet.Uporabljate mobilni telefon, da samodejno ostrenje za jasnejše slike.

3、veliko Povečavo: Iznajdljiv videz modela; veliko povečavo za raziskovanje mikro svetu; spodbujanje otrokove inteligence za pogosto razmišljanje o problemih.

4、Vgrajene v Razsvetljavo Funkcija: je nalepka na izdelku, samo odprite hrbtni pokrovček in palico izdelka na fotoaparat.Mogoče ga je uporabiti z vgrajeno razsvetljavo funkcijo mobilnega telefona, da se zagotovi, da je svetloba, je še vedno mogoče opaziti običajno.

5、Široko Funkcije: izdelek ima veliko funkcij, ki lahko prepozna jade, opazujte kožo, test hrane, in ugotavljanje ovulacije obdobju po sline.

Specifikacije:

1. Ime: Mobilni Telefon Mikroskopom Lupo

2. Velikost: približno 14*16*17 mm/0.55*0.63*0.67 v; Pakiranje velikost: približno 46*52*30 mm/1.81*2.05*1.18 v

3. Material: PC

4. Povečava: 60-200X digitalna povečava z zoom (povečava)

5. Strojne pik: mobilni telefon, fotoaparat, kazalniki

6. Osvetlitev: naravna svetloba razsvetljava in mobilni telefon razsvetljava

7. Ostrenje: Samodejno ostrenje ali določen poudarek; Foto: mobilni telefon fotografija ob; Foto: urejena in delijo s strojno in programsko opremo za obdelovanje slik, ki je vgrajen v telefon.

8. Objektiv: visoko kakovostne uvožene odporne na obrabo objektiv, ki ima mehko teksturo in mehkobo.Fiksna: poseben dvostranski lepilni lahko večkrat uporabijo (lepljivosti test: 10.000-krat)

9. Delovanje: 1. Vklopite fotoaparat in odstranite stranski proizvod. 2. Dal proizvod na telefon in odprite bliskavico, kot je primerno. 3. Dal izdelkov na objekt, da je treba upoštevati, da odprete prst in povečavo naprej.

Seznam Vsebine:

1 * Mobilni Telefon Mikroskopom Lupo

Opombe:

1. Delovna razdalja izdelka je 0, mora biti tesno za predmet opazovanja.

2. Imamo dvostranski lepilni na naš izdelek.Če je umazana, jo lahko prilepite večkrat.Tam je še eden v polje.

3. Če opazujemo kožo, saj je olje na površini kože, je bolje, da obrišite s čisto krpo, po uporabi krpo.Učinek je boljši.

Material Drugo
S Svetlobo Ali Ne Da,
Blagovna Znamka VAHIGCY
Slog Nošenja
Številka Modela 200x
Vir Svetlobe LED Luči

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni