Pisarne Stenski Dekor Decals Odvetnik Pravosodje Tehtnica Sodišče Nalepke Sodobne Dom Notranje Opreme Ozadje Z959

Nov izdelek

€6.74

€8.75

-22 %

Na zalogi

Oznake:

mens urad modernih dekor, odvetnik nalepka, ministar urad za notranje zadeve, marmor urad nalepke, darilo odvetnika, zakon nalepka, odvetnik urad, vrečko odvetnik, velika odvetniška družba, urad zlato nalepke

Dobrodošli v naši spletni Trgovini !

Prosimo, preberite opis izdelka in vas prosimo, da nas kontaktirate s katero koli vprašanja!

Velikost (1 inch =2.54 cm) :

42 cm širok x 58 cm visok

56 cm širok x 77 cm visok

O Color : poskušamo naše najboljše kažejo dejanskega izdelka.Vendar je barva še vedno mogoče malo razlikuje glede na sliki in zaslon učinek.Prosimo, razmislite preden se odločite za nakup.

~~ O IZDELKU ~~ * Ta izdelek je za enkratno uporabo.Na nalepke so odstranljive , vendar ne za enkratno uporabo . * Naše nalepke so narejene z visoko kakovostjo izmenljive vinil in so po meri cut ob nakupu. * Naše izmenljive visoke kakovosti matt vinilne nalepke ko nanesemo na steno, videti poslikane! * Odstranljiva stene decals je mogoče uporabiti za skoraj vse čisto, gladko, prahu in masti prosto površino. * Velikost nalepke je lahko malo večji, da vam pokažejo vse podrobnosti. * Nalepke, ki so večji od 23.5" (60 cm) široko pridejo v 2 ali 3 kose.

Kako uporabljati

1.Vinilna-1 pc ;Prenos Filmov 1 pc;Škarje -1 pc;Kartice -1 pc.Poskrbite, da je vaš površino zaslona čisto in brez vlage, olje ali prahu.

2.Stick prenos film na design, izogibanje ustvarjanje mehurčkov, toliko kot je mogoče,potem strganje znova in znova s kartico.

3.Previdno odstranite prenos filma z nalepko design pritrjena, iz nosilnega papirja.Flip in odstranitev preostalih varnostno papirja.

4.Skrbno kraj, oblikovanje in filma na površino zaslona.Uporabo vaše kartice, strganje design trdno skozi film, od centra zasnove do robov.Previdno odstranite prenos filma iz nalepke.

5.Končano (lahko narežemo na koščke, kot je potrebno.)

Dostava in Dobavni roki Mi ladje po vsem svetu.Postavka Časa Obdelave: Večinoma, predmete, ki se lahko pošiljajo ven v 2 do 7 delovnih dni.Tranzitni čas in čas Dobave, se razlikujejo glede na to, kje se nahajate, in če je vaš paket, ki prihajajo iz, kot tudi način dostave.Tudi, dobava se lahko odloži za počitnice ali naravnih nesreč.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, običajno doseže večina držav v 15 do 30 delovnih dni.In postavke dosežejo države, kot so ZDA, Avstralija v roku 7 do 25 delovnih dni.

Povratne informacije v Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembno.Smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Najlepša hvala!Prosimo, sporočite nam, pred odhodom negativne povratne informacije.Smo iskreno upam, da lahko kupci nam dajejo priložnost, da odpravite vse težave in bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo svoje potrebe.Smo pošten prodajalec.Vaš spoštovanja, nam bodo zelo cenjeni.In bomo zapustili pozitivne povratne informacije za vse kupce.

Razvrstitev Talne Nalepke
Številka Modela Z959
Material PVC
Scenariji STENE
Tema vzorec
Slog Sodobno
Blagovna Znamka ZINIAN
Specifikacija Single-piece Package
vzorec Letalo Stenske Nalepke
barve 20 Barve na voljo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni