GPS Tracker Magnet 70 Dni 2G GSM GPS Vozila Tracke IP67 Nepremočljiva Glasovni Zaslon Izključi Alarm GPS Lokator PK TKSTAR TK905

Nov izdelek

€21.36

€30.51

-29 %

Na zalogi

Oznake:

gsm alarm, bug gsm, gp tracker, tkstar tk915, gsm sledilnik, tk905, tkstar 3g progi, tkstar, tracker vehicl, tk911

Novi Modeli

LK209E je GPS tracker, ki je vredno več, kot je cena .Primerjati tk905, bi morali izbrati lk209e,ker je cena nižja, vendar je močnejši,LK209E podpira tri načine določanja položaja: GPS+WIFI+LBS,IP67 vode-dokazilo ,da je tudi pomembna značilnost, spusti alarm , ko se naprava po nesreči pade ali je ukraden, ki jih drugi, bomo prejeli opozorilo sporočilo, tako da bomo lahko našli in blok v času.

Opomba

Adapter ta postavka je razdeljena na NAS in Britanski Predpisi, vljudno prosim povej mi, katero različico želite, morate stopiti v stik z mano vnaprej, ali pustite sporočilo v redu!

Značilnosti Izdelka

Sledenje v realnem času,

Brezplačno namestitev

Naprava vgrajen 5 magneti,enostaven za namestitev in skriti.

Uporaba splošno

IP67 nepremočljiva

Glasovni zaslon

Zgodovina poti predvajanje

Življenjska doba baterije

Več alarmnih funkcij

Platforme in APLIKACIJ za mobilne naprave

Pod GPS iskanje načina, točnost je 5-10 metrov, pod LBS iskanje načina, točnost je 100-2000 metrov. 2. Realtime Sledenje : Boste lahko v realnem času spremljali naprave na google maps prek mobilephone, tabličnem računalniku in računalnik, in minumum podatkov prenos interval je 10 sekund! 3. Zgodovina Poti Predvajanje : APLIKACIJE in spletnega strežnika lahko vpiše prenos podatkov v napravo do 6 mesecev, boste lahko za predvajanje zgodovino poti kadarkoli! 4. Dolg Čas Pripravljenosti : To je vgrajeno v 3,7 V Li-ion baterija, čas pripravljenosti do 100 dni in delovnim časom, ki je do 9-13 dni; 5. Močna Magnetna : To je vgrajeno v močnih magnetov, lahko zelo enostavno namestiti. 6. Nepremočljiva IP67 : nepremočljiva ravni ta naprava je IP67, da se lahko upre pljusk vode, vendar ne more biti dana pod vodo! 7. Na daljavo Glas Monitor : Pošlji "Monitor+Geslo" v napravo, nato se naprava se bo spremenila v zaslonskem načinu, zdaj, če vam bo klic na številko SIM v napravo, se bo pick up vaš klic samodejnoin boste lahko spremljali glas okoli naprave! 8. Prekoračitev hitrosti Opozorilo : Ta alarm deluje samo pod stalnim način določanja položaja.Ko je enota za hitrost presega hitrost, ki ga presetted bo poslal sporočilo "hitro alarm!" admin število vsakih 5 minut. 9. Šok Opozorilo : Ko ste tresenja nastavitev alarma,prosimo, da tracker se mirovanju za 5 minut, potem ta funkcija se bo začel delovati.spletna stran:http: //www.lkgps.net mobilne APLIKACIJE:skeniranje QR kodo iz slike in prenos aplikacije za mobilne naprave,se prijavite z napravo, ki je id (nad naprave nalepka) številko in geslo; (prvotno geslo je 123456. Lahko ga spremeniti).

Package zaslon

Glavne Značilnosti:

1. GPS+LBS Dva Položaja Načine: Če gps-signal je dobro, naprava bo poiskati preko gps satelitov, če ne, bo naprava poiščite prek LBS!To bo pošlji SMS "senzor alarm!" admin število v enoti dobili šokirana. 10. Gibanje Opozorilo : Ko enote turistov nepremična, v kraj, ki je za 10 minut, uporabnik lahko nastavite gibanja, alarm, ki jih ta ukaz "premakni+passord", potem v primeru, da je naprava preselil 500m ga pošlje alarmni SMS "Premakni Opozorilo+Zemljepisno širino in dolžino," pooblaščena številko. 11. Geo-ograja : nastavite geofence za tracker, da omejite svoje gibanje v okrožju.Enota pošlje alarm informacije, APLIKACIJE in spletnega strežnika, ko gre iz ali so dobili v tem okrožju. 12. Način mirovanja za Varčevanje z energijo Baterije : * Spanje za čas pripravljenosti: Po tem, ko se je to nastavitev, tracker bo deloval samo za 5 minut po tem, ko waked gor in nazaj v način spanja, GPS bo izklop in GSM bo deluje v nizko porabo način.SMS, bo klic lahko zbudi tracker. * Spanje za senzor za električni udar način: Ko si to nastavitev, če ne bo šok za 5 minut, tracker bo delo pod "spat šok" način, GPS bo izklopi GSM bo deluje v nizko porabo.Vibracije, SMS, klicev, bodo lahko zbudi tracker. 13. Padla Opozorilo : na voljo je anti-odstranitev indukcijski senzor na hrbtni strani naprave.Če je to zajeto indukcijski senzor ni zajeta znova, naprava pošlje "Izgubila alarmi!" admin številka in številka SOS SMS-a! 14. Spletno Sledenje Platforme in APLIKACIJ za Mobilne naprave : ŽIVLJENJSKA doba BREZPLAČNO !Spletni strežnik in tako iOS in Android različica APLIKACIJE, ki so na voljo!

Delovni omrežja in pasu 2G GSM/GPRS (850/900/1800/1900Mhz)
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Vrsta GPS Tracker
Out Power W
Vrsta GPS GPS Tracker
Gps Modul Da,
Sledenje Platformo Življenjska doba brezplačno
Ime Modela LK209E
Funkcija realtime sledenje;Več alarmi;Brezplačna namestitev;app življenjsko dobo
Čas Pripravljenosti 70days
Blagovna Znamka ertengtec
Baterija 3.7 V, polnjenje in zamenljiva Li-ionska baterija
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Napetost 48V
Velikost 115mm*65mm*26 mm
Prednosti Brezplačno namestitev
Posebne Funkcije Internet Povezan
Teža 144g
Postavka Velikost 115mm*65mm*26 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni