Hitro polnjenje funkcijo 2019 nove, ki prihajajo električna vezava pralni za vinograd

Nov izdelek

€361.70

Na zalogi

Oznake:

tie trte, za vinograd, električno orodje, , sadovnjak, električni pruner strižna, G04, električnih škarij, baterija obrezovanje strižna, multy orodje primeru, makita usmerjevalnik

VROČE IZDELKI

Nasvet: lahko bi dodatki z vrtnarskimi strig.Lahko shranite vsaj $20 v stroške dostave.Če kupite ločeno in je treba plačati za ladijski promet, rezervnih delov, bo poslana po pošti, počasneje, kot kurir.CERTIFICIRANJE INFORMACIJE O PODJETJU

DOSTAVA Če vaše mesto je na oddaljeni lokaciji, prosimo, kliknite na spodnjo sliko, da se plača dodatna pristojbina za $35. Uporabite te informacije, če v vašem mestu in regiji, so del običajnega področja storitev

Po-prodaje Survice:

O garancijskih:

1. 12 mesecev omejena garancija proizvajalca na napako predmetov (razen škode po prejetem/ali zlorabljena predmetov).Opremo je podprta s treh mesecev garancije.

2. Kupec je odgovoren za carin, davkov in uvoznih dajatev, ki se lahko uporabljajo.Nismo odgovorni za zamude zaradi carin, uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih pristojbin.Da bi zagotovili izvirni standard izdelka, prosimo, da iz naše uradni trgovini.

3. Prosimo, upoštevajte, da preverite davka boste morali plačati na lokalni carinski urad pred nakupom razumeti dodatne stroške, preden jo kupite.Nismo odgovorni za zamude zaradi carin, uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih pristojbin. .

4. Pred podpisom paket, prosimo, prepričajte se, ali je izdelek poškodovan med prevozom in preverite, če je izdelek, ki je v njem.Če ne, prosimo, da zavrne podpis.Dokler se prijavite v paketu, se šteje, da prejme pravilnega izdelka

Prevoz:

1: podpiramo svetovni ladijski promet

2: Naš prevoz oddelek bo poskrbela za dostavo prvič, ko postavite vaše naročilo.

3: Prosimo, preverite vaš naslov, poštna številka, to bo pospešilo dostave.

4: Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki.

5: Po sledenje podatkov pride ven, hitre dostave lahko traja 5-7 delovnih dneh.Če post office prinaša blaga, lahko traja 30-45 dni.

6: Če je niste dobili izdelek, ki po običajni prevoz čas, se, prosimo, obrnite na nas v času.Bomo spremljali vaše naročilo, in odgovor, da boste čim prej.

Nadomestila in napovedi:

1. Imate 14 dni, da se vrnete od datuma prejema.Prosimo, pišite nam v roku 14 dni.Če je ta postavka je v lasti vas za več kot 14 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo povračilo ali ga zamenjate.Upamo, da boste lahko razumeli.

2, vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, in ga mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, razlog za vračanje in vaše Orgon.si ID.Povrnili vam bomo vaš denar po prejemu originalnega izdelka in embalaže.

CONATACT NAS

Paket Ohišje
Vrsta Kombinacija
Uporaba Gospodinjski Orodje Set
Blagovna Znamka SWANSOFT
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Številka Modela B11

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni