Prenosna Zložljiva Zunanja Camping Wc Potovanja Stan Avto Stranišče Za Kampiranje Commode Pohodništvo Dolge Izlete Potovanja Prenosni Wc

Nov izdelek

€9.59

€12.62

-24 %

Na zalogi

Oznake:

kopalnica camping wc, prenosni toaletni papir, nosečnice mobilnih wc, ženski krpljami, pohodništvo dodatki za otroke, n potovanje, composter wc, multitool, moške pohodniške, remates na prostem

Bullet Točk:

1、Enostaven za Prevoz: wc je zelo enostavno krat gor, in so lahko pakirane v zelo majhne ploščate oblike za enostavno shranjevanje; zelo prihranek prostora in enostaven za prevoz!To je popoln prenosni zložljiva wc, ki se lahko uporablja za prometne zamaške, kampiranje, potovanje, jahanje, pohodništvo, ribolov, čolnarjenje, dolge razdalje potovanja, plaže, na prostem življenje, gradbiščih, itd.kadarkoli v primeru izrednih razmer.

2、Ergonomska Oblika: Udobno sedeti; močno stranišče ima visoko trdnost in stabilna teža ležaja, in to ni enostavno preoblikovanje; primerna za odrasle telesne teže.

3、Močno obremenjena : wc prihaja z močno nosilnosti, ko je v uporabi, in ga je mogoče krat, ko ni v uporabi za preprosto shranjevanje.

4、Kako Uporabljati: 1. Razširite wc. 2. Dal v plastično vrečko v luknjo, zložite vrhu vrečke in ga zavijte na wc. 3. Pokrov z luknjo pokrov na vrhu vedro, da se določi toaletnih vrečko.

5、Široka Uporaba: Primerna za zunanjo off-road, dolge razdalje vožnje, kampiranje, promet, zastoji, itd., kot tudi mobilne wc za odrasle, otroke, nosečnice, starejši in ljudje z zmanjšano mobilnostjo.

Specifikacija:

Barva: camouflage

Material: varstvo okolja ABS+Oxford krpo

Velikost: približno 31*31*25 cm/12.20*12.20*9.84 palčni

Seznam Vsebine:

1 * Prenosni Wc

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Žep, Multi Orodja
barve Prikrivanje
Velikost about 31*31*25cm/12.20*12.20*9.84inch
Material varstvo okolja ABS+Oxford krpo
Padec ladijskega prometa Podpora

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni