Napihljivi Sončne USB Lahka, Zložljiva Nepremočljiva Padec Odpornosti Polnjenje Lučka Luč za Reševanje na Prostem Kampiranje

Nov izdelek

€12.20

€15.06

-18 %

Na zalogi

Oznake:

diatonična harmonika, 12 volt časovni rele, 465 led žarometi, 5t ananas pokrov, 5t teror lopovi, 2020 kolesa, žensko, odraslih kostum trex, 40 n cm korak motorja, 5d diamond sezon

Bullet Točk:

1、2000mAh vgrajene Baterije: Ultra-bright LED sončne svetlobe je lahek, napihljivi in prenosni, ki zagotavljajo več kot 150 lumnov svetlobe LED, v Turbo načinu.

2、do 150 Lumnov: Ko je baterija popolnoma napolnjena, z dolgo življenjsko dobo zagotavlja približno 50 ur osvetlitve v nizko-način napajanja, zaradi česar ta solarna svetilka idealna za kampiranje, prostem rekreacija in nujnih primerih.Izbirate 5 svetlosti nastavitve, ki temeljijo na želeni čas osvetlitve in svetlost.

3、Sončne In Polnjenje prek kabla USB: Neposredno sončno svetlobo na prostem za 12-14 ur (približno 2-3 dni, odvisno od lokacije in časa v letu) ali USB (vključno napajalni kabel) 1-2 ur.

4、Kompakten Vse-v-Enem: naprava je sončno in USB polnilna luč kampiranje.Pod 10 unč, to je močan, vendar ne vozite navzdol vaš nahrbtnik.To je do 1 cm debele in enostaven za prevoz ali shranjevanje, vendar je mogoče razširiti do 6-palčni kocka za razprševanje svetlobe.

5、Nepremočljiva In Odporna: iz težkih, krepak TPU za težkih okoljih.Svetloba je 100% nepremočljiva in dustproof (IP67 rating).

Značilnosti:

Ime: Sončne mobilni telefon polnjenje zračnih blazin za kampiranje svetlobe

Teža: okoli 120 gramov

Velikost: približno 15*15*15 cm/5.91*5.91*5.91 v (po inflacije)

Slog: solarno polnjenje, sončne + USB2 v 1 polnjenje

Zmogljivost baterije: vgrajena baterija 2000mAh

Čas polnjenja: solarno polnjenje 12-14 ur

Polnjenje prek kabla USB: 1-2 uri

Svetilnost: 150 lumnov

Uporabite čas: low power mode zagotavlja do 50 ur osvetlitve

Uporablja priložnostih: 100% vodotesen, primeren za močan dež in vodni športi.Idealen za bazene, plaže, jadranje, ribolov, kajakaštvo.Glede celo plava na vodi, ki vam omogoča, da float nekaj svetlobe ponoči.

Seznam:

1*zračnih blazin za kampiranje svetlobe

Za naše Brazilija prijatelji:

Brazilija Post začasno napovedal, da bo zaračuna pristojbino približno US$3.50 na naročilo za vse mednarodne pošiljke, o avgust 27 (lokalni čas).Ta pristojbina se plača kupec po self-izjava, in bo povrnjen, če je ne plača.Če ne morete sprejeti plačati $3.5 Carinske Takse, Pls ne oddati naročila.

Več informacij prosimo, preverite, da za to povezavo, najlepša hvala za vaše razumevanje!

Velikost M
Vrsta Žep, Multi Orodja

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni