Za Suzuki VITARA 2016 2017 2018 2019 Teče Plošče Auto Stran Korak Bar Pedala Visoke Kakovosti Nerf Palice

Nov izdelek

€129.47

€184.96

-30 %

Na zalogi

Oznake:

platno obutev, emblem mitsubishi lancer, avto korak strani, kovinske zemlje kompleti star wars, suzuki vitara, headworn brezžični mikrofon, pištolo nerf, vitara, organizator suzuki vitara 2019, Strani Korak

1. Pred ponudb, Prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vprašanja, To je naše veselje, da odgovori na vsa vaša vprašanja, vendar vas prosimo, vzemite si trenutek, da najprej preberite vse informacije tukaj, kjer najpogosteje vprašanja, " odgovori.

2. Če je ni, potem pa lahko stopite v stik z nami za trgovino manager ali po e-pošti ali Facebook, bomo odgovorili na vaša vprašanja v 1-6 ur.

Material :ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminijeve Zlitine Telo+Nerjaveče Jeklo, Kovinski Stentov+ABS.

Preprečuje praske, Zmanjšanje vibracij, odpornost proti Obrabi

To je zelo priljubljena stran korak na Kitajskem trenutno stabilna kakovost, zgostitev nosilec, največ stojalo 600-800kg

Čisto nov, iz nerjavnega jekla pločevina gurantees odlično anti - toplote , anti-kisline,anti-sol,za preprečevanje korozije,ki podaljšuje življenjsko dobo naprej.

Strogo kakovosti\\\\\\\ \ 's sistem upravljanja zagotavlja bolj stabilno kakovostjo in bolj toughed strukturo.

Potrdilo opravili:ISO9001&TS16949

Velikost :S Pomočjo Plesni Proizvajajo.Velikost in Vrzel 100% Fit Za Namestitev.

Ročno upravljanje ali Samodejno Delovanje Prtljažniku Avtomobila Preproge je Enake Velikosti, Prosimo, vedite, Nakup!

PAKIRANJE: 1 Komplet (Tek Plošče+Stentov+Montaža Opreme) .

Teža izdelka : O 15-16). KG.

Poreklo:Guangzhou,Kitajska.

Find out original luknje na auto šasije---namestite nosilec----nato pritrdite stranski korak.zelo preprosto.(neposredno namestitev na original luknje brez vrtanja lukenj.zelo enostavno.V napravo lahko namestite sami. (Če ste dont\ \ \\\\\\ \ 't so orodja, Isuggest, da ga sprejme na samodejno storitev postaja,ki prosi za pomoč.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.Dostava po celem svetu z DHL, FedEx, ( Razen nekaterih državah in APO/FPO ) . 2. Naročila parceli, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni. 3. Pred plačilom, prosimo, preverite vaš naslov za dostavo in druge zahteve za element.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Če Bi na Naslov / Tel / Zip Koda / Naslovnik eno napako,Paket, ki ne more biti prejeli.Mi ne Prevzema Nobene Odgovornosti, Hvala ! 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.O času dostave, mi ne more nadzor odlično, vam bo pomagal, da spremljate to, dokler se ne prikaže in vas oskrbe s številko za sledenje.Če na parceli ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zadovoljen odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 5. O dostavi, način in cena, glejte možnost izbrati način dostave ! 6.Nismo odgovorni za kakršno koli DDV ali Zavita v carinskih tarif.Če potrebujemo za zmanjšanje carinskih prijavljeno vrednost parcele.Prosimo, pošljite naročila v čas, da poveš nam!" ! ! ! !Smo Strokovno Avto Dodatki, Proizvajalec ,Najboljše kakovosti in najnižja cena so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.Če želite trgovini se lahko obrnete na nas, mi vam bo dala odlično ceno.Smo pričakovali, da se vzpostavi dolgoročno poslovanja z vami tudi v prihodnje.

VRAČILO & VRNITEV:

1. Če se želite vrniti, prosimo, obrnite na nas, preden odpremo.

2. Če je blago izgubljeno ali poškodovano na pomorsko pot, se bomo vrnili denar vam, ali pošlji, da bi ga še enkrat.

3. Prosimo, da predmet, ki ostanejo v prvotno stanje.Če ne vam ustreza, sprejmemo samo ne poškodovane predmete.

4. Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami, bomo odgovor in rešitev težave, ki jo imate v najkrajšem možnem času, vodenje komunikacije, ki cenijo.

Povratne informacije:

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje tukaj.Hvala!

Pišite Nam:

1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala!

2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imajo!

Hvala Za Vašo Podporo! !

Postavka Dolžina *
Element Teža 15-16 Kg
Blagovna Znamka MARTHSALUCK
Element Širina *
Umestitev na Vozilu Karoserije Strani
Vrsta Materiala ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminij+Nerjaveče Kovine+ABS
Izdelek Količino 1 Komplet (Tek Plošče+Stentov+Montaža Opreme)
Drugi Del Število Teče Plošč
Postavka Višina *
Velikost Through The Mould Produce. Size and Gap 100% Fit For Installation
Posebne Funkcije bilo primerno, da bi dobili on/off za otroke in stare
Proizvajalec Številka Dela Star Vojne - 01
Prenašanje Teže 500Kg - 600Kg
kraj izvora Guangzhou,Kitajska
Država/Regija Proizvodnji Guangzhou,Kitajska
Izmenjave Številka Dela Strani Korak

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni