12pcs Rezkanje, Rezalniki 1/4"/8 mm/1/2" Kolenom Usmerjevalnik Malo Karbida Lesnoobdelovalnih Rezalnik Graviranje Carving Obrezovanje Lesnoobdelovalnih Orodja

Nov izdelek

€22.63

€46.18

-50 %

Na zalogi

Oznake:

za rezkanje kovin, rezalni mlin lesa, a0 rezalnik, kai rotacijski rezalnik, malo usmerjevalnik, etabli usmerjevalnik tabela, multitul, fi wi usmerjevalnik, usmerjevalnik trim, rezalni mlin

Značilnosti:

√ Natančno strojno oster YG8 karbidne trdine rezilo omogoča čiste in natančne reze v les.

√ Utrjene trdne zlitine jekla glavna gradnjo za trajnost in dolgo življenjsko dobo.Zaprti ležaj za nemoteno in usklajena operacije rezanja .

√ Vse toplotno obdelane visoko-kakovostni razred karbida rezilo z visoko concentricity, ostro rezanje, gladko rotacije, ki delujejo svetlobe.

√ Prihaja z leseno ohišje za enostavno shranjevanje in organizacijo.

√ Kot nalašč za robom, obrezovanje, veining in utorov v vseh lesnoobdelovalnih projektov, tako za strokovno tesarji in hobi.

O izdelkih: ste dobili kar Ste plačali za.bomo poskušali zagotoviti bolj kakovostno blaga do kupca.Vse izdelke, ki so pravi opis v naši trgovini, vas prosimo, preberite opisi izdelkov skrbno.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku.Prosim, pustite sporočilo na nas.

O plačilu: Podpora kreditne kartice(RMB in Dolar),WebMoney(WM),TT,Zahodne Unije , Qiwi denarnice, Boleto(Brazilija), SOFORT Bančništvo , Alipay , itd.

O pošiljki: Bomo poslali da bi v 3 dneh, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških) DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaj Posebnih države in APO/FPO) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki, tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Storitve za stranke: Po prejemu pošiljke.Če obstaja kakršen koli problem kakovosti, se nemudoma obrnite na nas.Pomagali vam bomo rešiti.Če ste zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, da nam dobre povratne informacije.To je naš največji spodbudo.

Material YG8 karbida jekla
Skupna Dolžina 50mm
Paket Leseni Škatli
Stopnja R0.1
Kolenom Premer 1/4"/8 mm/1/2"
Številka Modela MO-102
stanje nove blagovne znamke
Teža 500g
Premer Mešanica gor
Postavka MOO8619150
Vrsta Lesnoobdelovalnih cutter set
Aplikacije Iverne odbor MDF Trdega & mehkega lesa
Premaz altın
Količina 12pcs
Blagovna Znamka MOKIN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni