Preskakovanje Vrv Skok Vrv Kabel za Vadbo Fitnes Usposabljanje Športnih Unisex Nastavljiva Dolžina SEC88

Nov izdelek

€4.76

€6.26

-23 %

Na zalogi

Oznake:

odraslih jumping vrv usposabljanje, skip vrv, otrok skok vrv, plezalna vrv usposabljanje, normalno jumping vrv usposabljanje, otrok skok vrv, crossfit jumping vrv usposabljanje, crossfit skok vrv, crossfit vrv, skok vrv brezžični

Preskakovanje Vrv Skok Vrv Kabel za Vadbo Fitnes Usposabljanje Športnih Unisex Nastavljiva Dolžina SEC88 Opis: Značilnosti:

1. Lahko bi enostavno swing preskočite vrvi za prosto rotacijo.In dobro za izboljšanje hitrosti in se izognili twist ali veter.

2. Našem športu hitrost vrvi primerna za vse višine in spretnosti, preskakovanje učinkovito pomoč, ki ste vaja zapestja, noge moči in vožnja otherbody delov skupaj.

3. Izdelani iz kakovostne PVC materiala, ki ima trajno in nemoteno zagotavlja maksimalno življenjsko dobo in preprečuje pokanje ali zlom.

4. Lahka teža ergonomski ročaji, prevlečeni z mehko gobo prijemala za ekstra udobno in močan oprijem, tako da si lahko Si lahko v celoti izkoristijo za to vadbo.

5. Skok vrv se lahko uporablja za ženske, teens, in moških.Trajno skok vrv, dobro zasnovan za fitnes in ljubitelje športa.

Specifikacija:

Material: PVC+ABS

Dolžina: 310cm(Nastavljiva)

Ročaj Dolžina: 13,5 cm

Paket Vključuje:

1x Preskakovanje Vrvi

Material Drugo
Številka Modela as
Vrsta Enotni Preskočite Vrv
Dolžina Other
Funkcija Drugo
Ime Oddelka ŽENSKE

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni