Sodobnih Zvezd Okna Zavese za Dnevni Sobi Spalnici Otroški Sobi, Roza, Modra, Siva Voile Til Zavese, Dvojna Plast Vrata, Zavese

Nov izdelek

€18.50

€30.83

-39 %

Na zalogi

Oznake:

starinske zavese, dvojno zavese, roza, bela, afriške umetnosti ljubezni, žametne zavese roza, noge zavese vrata, rojstni dan obleko večerja, flamenco zavese roza, modra forme, star forme, Zavesa

1. Cena je za 1 kos zavese. 2. Nasveti: Za pravilno polnost, plošče meriti 2-3 krat širina okna.če vam je okno, širina 150 cm, priporočamo nakup 2 kosov velikost W150xH250cm 3. Velikost: Če želite spremeniti dolžino, prosim, pustite sporočilo, poljubne dolžine Manj kot 270cm.Sprejeti po Meri ( če ne boste našli želeno velikost, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.) 4. Ni Vključeno :Tassel/Tieback/Biseri. 5. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje ( 1-5 cm ) zaradi obrobljanje. 6. Vse elemente, ki so za pravi streljanje.Vendar pa različni monitorji in različnih svetlosti lahko povzroči barvah, da se nekoliko razlikujejo.

a): Zavese širina = širino Okna "A" * 2 ( dal 2 kosa, za okna , vsak kos širina = "A") b): Zavese dolžina = okno dolžina "B /C /D" (do vas ) 1.Cena je za 1 kos zavese ali tila.Zavese in til se prodaja ločeno. 2.Velikost:W--pomeni, širina, H--pomeni, Višina/Dolžina. 3.Zavese širina=2-krat palica/železnici širina. 4.Ni Vključeno:Tassel/Tieback/Biseri.

Preberi Si Preden Se Odločite Za Nakup!O na zalogi, Če kupite nekaj, kar ni na zalogi.kontaktirali vas bomo brez 48 ur, z nekaj svetovala.lahko prilagodite vaše naročilo z naše svetovanje.O Velikosti, Ker je narejen ročno, prosimo za razumevanje velikost bo 1-3cm napaka O barvo, Kot je različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.

Dragi kupcev ,Smo sprejeli Alipay in drugih Depozitni.Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union,

Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Orgon.si v prihodnosti.

Naučite se, kako plačati s kreditno kartico .

Naučite se, kako plačati z bančnim Nakazilom,

Naučite se, kako plačati z Western Union ® , .

Naučite se, kako plačati z drugimi načini,.

Mi bomo poslali izdelek v roku 3-7 dni, ko je vaše plačilo, je končan.

Vedno uporabite Cainiao Standard Storitev/ China Post/ UPS/ Fedex/ DHL/ UPS/TNT/ Rusija Express-SPSR.

Zaradi carinjenja, Smo vedno zapisati vrednosti 10-60 AMERIŠKIH dolarjev.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci " odgovornost.

1. Vsi zahtevki morajo biti v prvih 5 dneh po prihodu. 2. Vrne: stojimo za vsak izdelek prodamo.Če niste zadovoljni z nakupom, vljudno prosim, obrnite na našo službo za predstavnike za pomoč. 3. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, zato da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 4. Kupec je odgovoren za vrnitev stroškov.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če niste zadovoljni s predmeti, ki ste jih naročili, prosimo, obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko s skupnimi močmi rešiti vse težave.

Vsak problem, samo, obrnite neposredno na nas.

Obdelava Dodatki Stroški Vključeni
Vzorec Tipa Trdna
Uporablja Okna Vrsto Ravno Okno
Količina EN KOS
Tehnika Tkanine
Format Lestev Pasu
Funkcija Translucidus (Senčenje Stopnja 41%-85%)
Odpiranje in Zapiranje Menija Levo in Desno Biparting Odprta
Material Poliester
Lokacija Okno
Blagovna Znamka TUEDIO
Vrsto Namestitve Stropna Namestitev
Uporaba Otroci Soba
Slog Sodobno
vzorec Barvana Preja
Številka Modela Zavese
Vrsta Splošno Pleat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni