70*110 cm Kašmir-Kot Islamske Muslimanska Molitev Mat Salat Musallah Molitev Preprogo, Tapis Preprogo Tapete Banheiro Islamskih Molitev Mat PM20

Nov izdelek

€8.02

€11.62

-30 %

Na zalogi

Oznake:

muslimanska molitev preprogo, mat molitev, molitev preprogo, prenosni molitev mat, veliko je molil, mat, preproga islam, islam molitev preprogo, pena je molil, mat, otroška molitev mat, preproge molitev

Islamska Muslimanska Molitev Mat Salat Musallah Molitev Preprogo, Tapis Preprogo Tapete Banheiro Islamskih Molitev Mat Velikost: 70*110 cm Material: Ženiljska Barva: Kot slike Tip: Muslimanska molitev preprogo Pakiranje: 1pc molitev mat Toplo Nasveti: Zaradi svetlobo in zaslon razlika, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite 1-5 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Orgon.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z našimi izdelki.

Dostava

1. Dostava način: Mi ladje, ki jih Orgon.si Standardne dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail ali ePacket za večino izdelkov. 2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.Kitajska Post Registriranih Air Mail: 10-39 dni za večino držav, Brazilije, včasih potrebujejo več časa.ePacket: Običajni čas dostave 7-22 dni, včasih potrebujejo več časa, če se zgodi, da poseben položaj.Orgon.si Standardna Dostava: Normalno 15-45 dni.Orgon.si primium Dostava: 4-15 dni po glavnih državah. 3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave lahko 1 do 3 delovnih dni.

Politika Vračanja

1. Dobavljamo brez VRNITVE storitev za zda, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Južna Koreja, Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati, Italija, Nizozemska, Poljska, Brazilija in Izrael, boste lahko uživali brezplačno vrnete brez razloga, več podrobnosti najdete na naslednji povezavi: https://sale.Orgon.si/__pc/v8Yr8f629D.htm?spm=a2g0o.store_home.1000001.6.48622c6dv3ubgq 2. Za druge države, če vam ni všeč izdelek, ki ga naročila in želite zamenjati ali vrniti predmeti, ki jih prejmete, nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati additioinal shipping stroški, nastali in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naši trgovini je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Najlepša hvala!

Starostna Skupina Vse starostne skupine
vzorec TISKANE
Dropshipping Podpora
Številka Modela PM20
Aplikacijo 2 Salat Musallah Molitev Preprogo
Material ženiljska
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Velikost 70*110cm
Vzorec Tipa GEOMETRIJSKI
Funkcija Anti-Slip
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba 3 Islamska Molitev Mat
Vrsta Ženiljska Molitev Preprogo
barve modra, rdeča, zelena
Uporaba vrata
Debelo Podpora
Design muslimanske
Tehnika Stroj, Ki
Uporaba 1 Muslimanska Molitev Mat
Blagovna Znamka LJZS
Specifikacija 70*110cm
Slog Debel Je Molil, Mat
Izdelek Molitev Mat

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni