Statične Držijo Skupaj Blackout Okno Film Zasebnosti Soba Temnenje Okno Odtenek Črno Steklo Krije Svetlobe Blokiranje No Lepilo Nalepke

Nov izdelek

€5.10

€5.66

-9 %

Na zalogi

Oznake:

podpis okno film, nalepke za steklo, mrk cortina, samolepilna folija okno, osvežite, lepljive okno zasebnosti film, viktorijanski okno nalepke, skupaj postaja strokovno, holograph vinil, film zasebnosti okno

BREZ LEPILA - Statični oklepajo okno film brez lepila, narejene iz okolju prijaznih materialov, zelo enostaven za namestitev.Milnici je ključna sestavina, in PILING IZKLOP VARNOSTNO LINIJSKIH je to potrebno.SOBA TEMNENJE - Naše blackout okno film ustavi vsaj 99% svetlobe in prav tako zagotavlja celovito dvosmerno zasebnosti, idealna za nekoga, ki potrebuje dan spanec in popolno zasebnost.TOPLOTE NADZOR - Poleg blokira UV, naše black okno filma so zelo učinkovite pri nadzorovanju odvečne toplote in bleščanje, prav tako pa tudi v zaščito doma oprema iz izginja .VEČKRATNO OKNO FILM - Lepilo dizajn, zelo enostaven za vzlet in ponovno uporabo, brez ostankov levo.Roll in da ga tudi, ko ga ne potrebujejo, dokler se naslednjič, ko aplikacija.PRIMERNO PODROČJE - uporabljati LE ta film na posamezne steklene površine, ali na sodobnih dvojno zastekljena enote iz kaljenega stekla.Steklo mora biti gladka in ravna.Lahko DIY ta film kot steklo dekor za rezanje je v kakršni koli obliki.

VELIMAX Blackout Okno Film je zasnovan tako, da blokira skoraj vse svetlobe prodor, da je prostor temnejši in hladilnik, pa tudi za zagotavljanje celovite dvosmerni zasebnosti.Naše black okno film je statična oklepajo, ne samolepilni, vinil material se lahko nanese neposredno na steklo, ki bo enostaven za uporabo in odstranjevanje.Za pomoč zatemnite sobo za pomoč spanja, to je idealen za dojenčke oziroma malčke, ki se borijo z zaspal, ali shift delavcev, ki potrebujejo spanje podnevi ur.

Opis izdelka: Material: Vinil Okolja: Po Evropi EN71-3 standard in SGS Debelina: 0.29 mm (brez podlage film), Povprečna doba: 3 leta Brez lepila Dolgoročno ali kratkoročno uporabo Blokira 99% dnevne svetlobe, 12 velikost možnosti, KAKO NAMESTITI OKNA FILM? 3 Nasveti & 8 Korakov:

Če želite namestiti okna film dobro, obstajajo 3 namigi.

Najprej poskrbite, da peel off jasno, varnostno linijskih z mrežo.

Drugič, ko boste trim robov, prosim, pustite 1/10" široko vrzel med robovi okno film in robovi stekla.To je potrebno, da se v filmu robove pritrdite popolnoma na steklo in zrak ne more priti.

Tretjič, glede milnici, bo to veliko lažje, da prilagodite položaj okna film na steklo.Korak 1: Izmerite velikost ciljnega okna.2. korak: Označite in narežemo film 1" širše in 1" več kot okna.Korak 3: Uporaba stekla čistilo za čiščenje oken.4. korak: Odstranite varnostno linijskih.Korak 5: Spray okna, bogato z vodo.Korak 6: Položite mokro površino filma na mokro steklo.7. korak: Uporabite plastične kartice squeegee, da odstranite odvečno vodo in mehurčki.8. korak: Uporabite oster pripomoček nož trim presežek film proč vzdolž robov stekla.Zasebnosti Category dvosmerni zasebnosti dvosmerni zasebnosti dvosmerni zasebnosti dvosmerni zasebnosti en način podnevi Blackout Ravni 99% 99% 99% 99% 80% Statične Oklepajo ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Večkratno uporabo ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Nepremočljiva ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ POMEMBNA OPOMBA

Če nameravate namestiti ta film na dvojno zastekljena enota, preverite, ali steklo je kaljeno.Če je, bo imel kite znamke v enem od kotičkov podoknu.Če uporabite ta film na steklo, ki je ne kaljenega, stekla, bi lahko crack zaradi slabe kakovost izdelave, še posebej na starejših enot.Prosimo, uporabite belo blackout film kot alternativa.Prosimo, poskrbite, da preberete tehnični podatki za preverjanje stekla združljivost pred naročilom tega izdelka.Q&A

1. Kako ravnati z zračnih mehurčkov?

Cilj stekla, je treba temeljito očistiti, je built-up barve, lepila naplavin ali umazanija bo povzročilo veliko zračnih mehurčkov.Med nameščanjem več vodo razprši na film in stekla, manj zračni mehurčki se pojavijo.Lahko uporabite plastične squeegee ali samo s kreditno kartico previdno odstranite vse zračne mehurčke in dodatno vodo. 2. Koliko svetlobe lahko ta film blok?

Naše blackout okno film, ki lahko blokirajo vsaj 99% svetlobe.Če potrebujete popoln blackout film brez svetlobe, krvavijo, boste morda morali dodati noge črnega silikona okoli roba stekla, da se popolnoma ustavi svetlobo, ki prihaja skozi. 3. Odstranim film pozneje?

Absolutno.Naše blackout film je odstranljiva in večkratno uporabo.Lahko samo preprosto lupino film off steklo v nekaj sekundah, brez nered.To je lepilo, brez oblikovanja, zelo enostaven za vzlet in ponovno uporabo, brez ostankov levo.Roll in da ga tudi, ko ga ne potrebujejo, dokler se naslednjič, ko aplikacija. 4. Kako sem čisto reflektivni okno film?

Samo čiščenje z milnico in squeegee, to je vse.Ne uporabljajte ničesar, brusni na film, ali pa bo nič je.Ne čisto za vsaj mesec dni po namestitvi.Imamo Vaša Okna in Vrata Zajeti.

Funkcija Toplotna Izolacija
Blagovna Znamka WXSHSH
Širina 30/45/60/90 cm
Učinek 3D Črni Mat Učinek
Dolžina 80/100/150/200/300 cm
Številka Modela 30/45/60/90 x 80/100/150/200/300 cm
Vrsta Stekla Filmov
Drugo ime Stekla nalepka / Steklo Tint / Pokrov Okna/ Sončna film
Površinska Obdelava Motno
Značilnosti Varnost in Anti-theft 100% Blokiranje Svetlobe
Uporablja se Božič doma dekor Pohištvo zaščitno folijo
Material jjeza

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni