AURAREIKI Obsidian Tisoče Roke Guanyin Ogrlico, Obesek Čare Exorcise Zlih Duhov Amulet Obesek Ornament Mala Unisex

Nov izdelek

€9.70

€12.44

-22 %

Na zalogi

Oznake:

amulet slovanski, guanyin kip, čar necklac, necklac, zemlja obesek, mama obesek, babica obesek, guanyin porcelana, obesek viking, magic amulet

AURAREIKI Obsidian Tisoče Roke Guanyin Ogrlico, Obesek Čare Exorcise Zlih Duhov Amulet Obesek Ornament Mala Unisex

Moj dragi prijatelj:

Dobrodošli v naši trgovini, vas prosimo, da izberejo,

1. Če vam je všeč naših izdelkih, vas prosimo, da naročite takoj in imamo dovolj blaga.

2. Obljubimo, da bomo ladja najkasneje 3 dni.Bomo ladja v roku 24 ur brez posebnih razlogov.Če obstaja kakršen koli zamude, vas bomo obvestili.

3. Prosimo, da nas kontaktirate, če imate posebne potrebe ali ne razumejo.

4. Če vam je všeč naša izdelkov, prosim, pustite vaše dobre povratne informacije po prejemu blaga.

Si bomo prizadevali, da boste zadovoljni.

1) Padec ladijskega prometa: nudimo padec ladijskega prometa storitev,pošlji v vaš clien je naslov brez

naša trgovina je informacijski.Effcient in varno.

2) Shipping Stroški: nudimo vse vrste prevozov methids, kot post air mail,Aramex,DHL

Fedex,EMS in tako naprej,je odvisno od cilja in zneska naročila.Če želite, da

določite način dostave.prosimo, bodite ladijskega stroškov.

3) Promocija: Da znesek >200 evrov,bo dobil brezplačno fast shipping,kot so DHl,Fedex,EMS.

Lahko bi prejeli naročilo v roku 3-7 dni.

Uvod in opis:Obsidian: večinoma proizvajajo v Srednji Ameriki in Severni Ameriki, je nacionalno kamen Mehiki.To je običajna črna gemstone in vulkanskih crystal, znano tudi kot Longjing in Shishengshi, ponavadi temno.Pripada ena vrsta igneous rocks, ne kristali.Kristali so kristali.Čeprav obsidian, ki je v glavnem sestavljen iz SiO 2 (SiO 2), to je naravno nastala kremena.Amorfni in mikrokristalni koloidnega SiO 2 ni stekla.Danes obsidian je obdelana v življenje Bude in postane zavetnik ljudi .

Posebna opomba: Obsidian izdelkov v naši trgovini, so predelana iz naravnih Obsidian materialov.To je neizogibno, da obstajajo bolj ali manj napak.Naravni izdelki so ne zagotavlja, da bo točno isto.Tudi če so predelane iz iste predloge, debelina je nekoliko drugačna.Po vsem, to je ročno merjenje in edge-sledenje delovanje, vendar se lahko zagotovi usklajenost splošnih, tako da ti niso kakovosti.Če obstaja zahteva za absolutno brezhibno, prosimo, pat previdno, ker to ni stekla, ni mogoče popolnoma brezhibno.

Dragi Prijatelj, če ste Russion stranka, prosim, pustite nam vaše celotno ime po kraju naročila, boste prejeli paket hitreje, hvala vnaprej !

Plačilo

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje .

O Guarante

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Obliko\vzorec Slika
Združljivost NOBEN
Funkcija Amulet
Vrsta Budistični Obsidian Ogrlico, Obesek
Postavka Vrsta Obeski
Verske Tip Budizem
Spol Unisex
Obeski Vrste SOLITAIRE
Ogrlica Materiala Steklo + agate
Kovine Tipa Baker
Baker noge premer 8 mm
Fine ali Moda Moda
Številka Modela C0035
Ogrlica Dolžine 52 cm
Material Obsidian + steklo + agate + baker
Slog Verske
Velikost 52mm*36mm*11mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni