Plume 30-40 cm poroko pampe travo šopek božični okraski, cvet kup pampe travo, naravno sušene reed rastlin

Nov izdelek

€16.43

Na zalogi

Oznake:

dekor travo, pampa travo dekor, artifici cvet, pampa, velika pampass travo, pampe travo velike 140 cm, maska cycl, dolgo travo cvet, reed sax, okrasne trave rastlin

Lahko Najdete Zadovoljni Ljubimec.

Reed je skupna vodna rastlina, ki raste na vodo.Reed cvet jezik: vztrajnost, samozavest in manjvrednosti ljubezni.Ljudje blagoslovljeni, ta cvet: ljudje, ki so opredeljeni cilj do konca, so neuspešni v ljubezni in dela.Vendar ne pozabite: te izkušnje ne zgodi vsakomur.To je ključ do uspeha in poraz, da se naučijo prenašati in prenaša drugim.Z sposobnosti za prepoznavanje drugih, boste lahko našli zadovoljni ljubimec.

Opisi Izdelkov

1.Tip: 15pcs/20pcs Posušene Trs Kup 2.Material: Naravni Posušene Rastline 3.Barva: Svetlo barvo in Surovin barvo 4.Velikost M:Skupna dolžina približno 50-55 cm;Plume dolžina: približno 30-40 cm.

Značilnosti Izdelka

1.Kot nalašč za Dom Dekor,tla,vrt,jedilnica,hotel,trgovina,poroka itd., kjerkoli želite cvetovi okrasimo.Čudovito darilo za materinski Dan, Valentinovo, rojstni dan in druge posebne dogodke. 2.Vzdržljivost, lahko se uporablja neprekinjeno več kot eno leto, ne velja sezonska omejitev, običajno ne zbledi. 3.Dodajte umetniški atmosfere na življenjsko okolje in da bivalnem okolju, bolj polnega okusa. 4.Prosimo, ga postavite v suh prostor, ne postavite ga na vlažno mesto, suho cvetje je treba dihanje.postavite v toplo sonce nekaj ur, plume dejansko bo fuller znova .

Podrobnosti Imaget

Nakladanje in Dostave

Bomo skrbno preverite vsako podrobnost, preden pošiljko.Ker pakiranje velikost in drugih razlogov, ladijskega Stroškov ni zelo natančnost.če potrebujete druge dostava ( DHL\UP\FedEx\TNT.itd.), se obrnite na nas,vam bomo najboljšo ceno!

Opomba

1.V plume zlahka pade malo, ko stresemo jih, pazite, da kupujete če ste um. 2. Prosimo, upoštevajte, da vse velikosti in barv, lahko so malo odstopanje za ročno merjenje in zaslon. 3.Nasveti: postavite na toplo sonce nekaj ur, plume dejansko bo fuller spet soonre

Številka Modela 10202
Razvrstitev Posušeno Cvetje
Ime Naravno sušene trs kup
Slog Cvet
Priložnosti Poroka
Cvet Slog Šopek Rož
Skupna Dolžina 55-60 cm
barve Raw barve
Poreklo CN(Izvora)
Paket Vsebuje 20 kos naravnih trs
Plume dolžina 30-40 cm
Material Rattan
Vrsta NaturalPlant

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni