6-48V Baterija Polnjenje Krmilnik Modul za Undervoltage Nadzora Nad-odvajanje Zaščite Modul

Nov izdelek

€6.74

€10.37

-35 %

Na zalogi

Oznake:

3 6v baterija, litijeva baterija za polnjenje nadzor, polnjenje baterije modul auto, sončne litij-ionska polnjenje krmilnik 5v, litij-ionska baterija controler, opozorilo za nizko napetost, 18650 polnilnik nadzor, samodejno polnjenje nadzor, prepoved baterija polnjenje, undervoltage

6-Baterija 48V Regulator Polnjenja Krmilnik Modul za Undervoltage Nadzora Nad-odvajanje Varstvo

Specifikacije:

Ta baterija polnjenje krmilnik, ki ima funkcijo parametrov nastavljiva, izpada pomnilniško funkcijo.Ko je baterija, ki je pod napetostjo, izključite nalaganje in priključite polnilnik.Ko je baterija je več napetosti, polnilnik najprej iztaknite in priključite obremenitev.

Značilnosti: Ko je baterija, ki je pod napetostjo, izključite nalaganje in priključite polnilnik.Ko je baterija je več napetosti, polnilnik najprej iztaknite in priključite obremenitev.

Ta baterija polnjenje krmilnik, ki ima funkcijo parametrov nastavljiva, izpada pomnilniško funkcijo.Nadzor napetost 5V-60V, in z visoko natančnost 0.1 V. Ta baterija polnjenje krmilnik je primerna za shranjevanje baterije, litijeve baterije, itd.Ta polnjenje upravljavec ščiti baterijo undervoltage, ščiti baterijo obremenjenost, ščiti kontrola obremenitve.

Specifikacije:

Model: YX815

Nadzor napetost: 5V-60V

Nadzor tok: 20A

Natančnost nadzora: za 0,1 V

Napetosti napaka: ±0.1 V

Področje uporabe: skladiščenje, baterije, litijeve baterije, itd.

Pakiranje: antistatic vrečko

Velikost: 7.9 x 4.3 x 2.8 cm/3.11 x 1.69 x 1.10 palčni

Namestitev dimenzije: 76 x 39,5 mm/2.99 x 1.56 palčni

Teža: 44 g

Napetost nastavljanja menija:

Pri določanju članice(digital cev utripa)

S1: up-regulirana napetost

S2: dol-regulirana napetost

S1 undervoltage nastavitev gumb (polni zagona, obremenitev stop):

1.V normalni prikaz napetosti, pritisnite tipko S1 gumb za prikaz polnjenja zagnati(naložiti stop )vrednost napetosti.

2.Dolgo pritisnite tipko s1 gumb digitalni lučka cevi, obrob, in nastavite polnjenje napetost zagonski(obremenitev stop) vrednosti skozi s1 in s2 gumbi.

S2overvoltage nastavitev gumb (polnjenje ustavi, obremenitev start):

1.V normalni prikaz napetosti, pritisnite S2 gumb, da se prikaže polnjenje ustavi (obremenitev zagon)vrednost napetosti.

2.Dolgo pritisnite s2 gumb digitalni lučka cevi, obrob, s s1 in s2 gumbi za nastavitev polnjenje ustavi (obremenitev zagon)vrednost napetosti.

Obnovite tovarniške Nastavitve:

Po stanju električne energije, pritisnite gumbe za s1 in s2 hkrati, in digitalnih cev prikaže 888, da je obnovitev prvotnih tovarniških nastavitev uspeh.

(Opomba: ko s1 ni gor regulacijo napetosti, nastavite s2 prvi, in s2 ni mogoče navzdol regulacijo napetosti, nastavite s1 prvi)

Paket Je Vključeno:

1 x Baterija Polnjenje Krmilnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nadzor Napetosti 5V-60V
Blagovna Znamka VBESTLIFE
Uporaba Polnilnik Krmilnik
Certificiranje NOBEN
Tip 3 Nad-odvajanje Zaščite Modul
Nadzor Toka 20A
natančnost nadzora Za 0,1 V
Številka Modela Polnilec Za Baterije Krmilnik
Največji Tok 20A
Tip 2 Undervoltage Kontrolni Modul
Tip 1 Polnjenje Baterije Krmilnik
Napetosti Napaka ±0.1 V
Poreklo CN(Izvora)
Ključne besede Baterija Polnjenje Zaščita

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni