OEM 6.1" Za Apple iPhone XR LCD Zaslon Računalnike Montaža z Okvirjem Zamenjava Črne Barve 828 x 1792 slikovnih pik

Nov izdelek

€29.18

€41.10

-29 %

Na zalogi

Oznake:

prikaz iphon, prikaz iphon x, sem telefon x lcd, iphone x oem zaslon oled, iphon zaslon, iphone oem zaslon, amoled iphone x lcd, iphone x lcd tft, zaslon x, apple x lcd

5.8" Pantalla za iPhone X LCD zaslon za iPhone 10 Deset A1865 A1901 Zaslon Računalnike Skupščine Nadomestni Deli so 100% Testirani dela

Opisi Izdelkov:

iPhone XR 6.1"

Ločljivost:828x1792 slikovnih pik Kakovosti: Original Barva: črn Zaslon vrsta IPS LCD Kapacitivni zaslon na dotik Garancija 12 mesecev dobavni rok 1-3 dni po plačilu potrditev QC 100% preizkušeno deluje, preden odpremo Ta postavka vključuje naslednje dele: 1. LCD Zaslon; 2. Digitizer Zaslon Na Dotik; 3. Sprednji Okvir; Opomba: Prosimo, preizkus funkcionalnosti, ki je pred montažo.Prosimo, Preberite: Vsak LCD-Je, pred odpremo testiran.Ne bomo zamenjate kateri koli element, ki je bila poškodovana med namestitvijo.

Toplo Nasveti:

1) Prosimo, potrdite, barvo in model, ki ga potrebuje

2) Prosimo preizkusite zaslon s priklopom flex priključek za napravo za potrditev na zaslonu in se dotaknite funkcije,preden formalno jo namestite na vaš telefon.če obstaja kakršen koli težave,se nemudoma obrnite na nas.

3) Ta del je opremljen z začetni zaslon, zvočniki, spredaj sooča kamero, in kabli za priklop na njih, kar pomeni, da vam ni treba, da jih prenese iz starega zaslon na to novo.

4) Na Dotik ID funkcija deluje samo s telefonom prvotne gumb domov skupščine.Boste morali za prenos gumb zbor iz starega prikazati tako, da ohranijo se Dotaknite ID-ja.

5) Vse orodje garniture zahteva, da zamenjajo zaslona so vključeni v paket (spudger, izvijači, sesalni in odpiranje orodje, nič več dodatnih elementov, morate kupiti).

6 ) priporočamo, iskanje strokovni servisni center ali pa nam pišite, če niste prepričani, kako zamenjati zaslon.

Prosimo, upoštevajte video (iskanje iz YouTube) navodilo, da dokončate namestitev,je bolje, da bi našli tehnik za to delo, v primeru škode.Navodila za Namestitev: 1.Oglejte si posnetek vaje, preden dobili začnete, poskrbite, Da boste vedeli vse korake. 2.Preverite LCD-zaslona in se prepričajte, prilagodljiv kabel v dobrem stanju in brez prahu na priključek. 3.Prosimo, da vaš telefon vklop / izklop pri montaži. 4.Označite vijaki mesta, vstavite vijake, ki ste ga odstranili, na pravem mestu, preverite, ali vse vijake nazaj, da jih imajo v lasti navojno luknjo ali to lahko povzroči trajne poškodbe na svoj mobilni telefon. 5.Povežite flex kabel na zatožni klopi, enega po enega, in se prepričajte, vse priključek se tudi sedi. 6.Podatkovni kabel lahko pop off, to stanje lahko povzroči zaslon bele črte ali prazen zaslon.Ko je to stanje se zgodi, izklopite in znova priključite kabel usb, lahko rešili ta problem.Garancija & Vrnitev Politike: 1. Vse izdelke bo v celoti preizkušen, pred dobavo, s posebnimi instrumenti ali glavni odbori za zagotavljanje dela. 2. Vse izdelke ,6 mesecev garancije ,100% čisto nov in strogo testirani pred pošiljanjem,nas obvestite v roku 3 dni po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti podane),nato pa bomo ponudili zamenjavo /vračilo če z izdelki ne, kot je opisano. 3. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni ,je razmisliti, ed, ki se uporabljajo /rabljena ,bomo Samo ponuditi nadomestno storitev po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta .

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za Apple iPhone XR
LCD Kit Da,
Združljiv iPhone Model IPHONE XR
Model Za iPhone XR
QC Preizkušeno Ena Strogo
Zaslon > 3"
Garancija 6 mesecev
Kakovost Čisto Nov AAA
Čas Dostave V roku 48 Ur po tem, ko naročilo potrjeno
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Ločljivost Zaslona 828 *1792 slikovnih pik
barve črna
Velikost 6.1 inch
Superiornost no light spot in brez praske
Material IPS
Postavka Stanje Nova
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Blagovna Znamka Vroče-Resnica
Vrsta LCD Zaslon+Računalnike Skupščine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni