10pcs/Lot 6-12Vdc Mikro DC Potopne črpalke Ultra tiho rjavenje Dvigalo 1,8 M Pretok 230LPH Za Vodni promet Akvarij

Nov izdelek

€71.77

€75.55

-5 %

Na zalogi

Oznake:

jebao, nepremočljiva črpalka 24v, 100w led smd, za vodnjak črpalka, rele vodna črpalka 24v, jecod, vodna črpalka 24v 4w, jebao črpalka, 1000 led, voda pumb 24v

10pcs/Lot 6-12Vdc Mikro DC Potopne črpalke Ultra tiho rjavenje Dvigalo 1,8 M Pretok 230LPH Za Vodni promet Akvarij

Amfibijska, rabe ali potapljanje

Izklop zvoka (Ultra Low Noise) 30dB v 10 cm

Presenetljivo Močan v tako mini velikosti 4.36 cm*2.88 cm*2.8 cm

Varčevanje z energijo s samo 3.7 W na 12Vdc

Lahko se uporablja za Visoko Temperaturo tekočine črpanje ko rabe zemljišč

Tam so ROŠ/IP68/CE/EMC Potrdil črpalka izdelkov.

Ta črpalka izdelek, s keramično gredi in keramični rokav, ultra-tiho in okolju prijazno.Naslednja pričakovana življenjska doba je lahko več kot 10.000 ur.Amfibijska uporabo(Namakanje ali ne).Non-self-sprožilni, voda mora biti sposoben aktivno tok v vstopu črpalko na uporabo zemljišč povezovanje z zunanjimi cevi.Dolgo časa, delo brez tekočin znotraj črpalka je lahko damageable.

Tipične značilnosti:

Obratovalna napetost : 6-12 V (napetost več kot 12V ni priporočljivo), trenutno 310mA na 12Vdc, Max statične glavo 1.8 metrov, Max horizontalni pretok 230L / H. (Ultra varčevanje z energijo)

Materiali: Črpalka za telo z visoko temperaturo,-dokazilo plastičnega materiala.Rokav in gred z visoko trdnost keramike. (Opomba: običajno skupno črpalko le z keramični gred, brez keramični rokav)

Struktura: s tremi sesalna skodelice na dnu, je lahko poljubno omejeno na gladko površino.

Napajalni kabel: premera 3,0 MM nepremočljiva okrogle žice dolžina 0,5 metrov.Brown je Postive, Modra je egative.Auto-varstvo pri obratno povezana.

Velikost izdelka: 43.6 mm*28.8 mm*28 mm (vključno z vodo vstopnih in izstopnih)

Izhodu črpalke premer: OD 7.79 MM

Vstopu v črpalko, premer: OD 8.20 MM

Primeren medij: voda, olje in druge kislinsko-bazično rešitev. (Raba, ko črpanje kisle tekočine, podvodna namestitev ni priporočljivo v tem primeru)

Max Temperatura Delovanja: odpornost proti visoki temperaturi 100 stopinj .Črpalke lahko potop na sobni temperaturi, raba zemljišč (ne namakanje) pri visoki temperaturi(>65C).

Rabe: v Glavnem uporablja za mini sončne vodnjak, oprema, hladilne vode, medicinsko uporabo, aparat za kavo, itd.

Kako Izbrati črpalke:

1. Prepričajte se, delovna napetost, tok, glavo in pretoka.Max glavo pomeni statične glavo.Črpalka lahko dvigne na višino max, ko ni pretoka.Če želite poseben tok na posebne višine, morate izbrati višje glave, kot je višina, ki jih želite črpalko.

2. Poskrbite, da je razsežnost(navojni vmesnik ali ne, smer in premer izstopnih in vstopnih).

3. Delovno okolje(temperatura in medij).

4. Druge funkcionalne zahteve, kot čas nadzora, nadzor gibanja, za nadzor tlaka, pretoka, nadzor in nastavitev hitrosti.

OPOMBA če uporabljate:

1 Delo na nad-napetosti, je prepovedano.Napetosti lahko zelo dobrih nazivna napetost za Baterije z več kot 5AH s polno zmogljivostjo, ko ni napetosti-omejitev ukrep.Pls preskusne napetosti pred delom, če niste prepričani o tem.

2 Ni neposredno Napajanje.

3 O Max statične glavo.Črpalka z 1,8 m glavo ne pomeni, da ga lahko razpršila, kot visoko, kot 1,8 m pri povezovanju z oskrbo z električno energijo.Pravi pomeni, glavo je, da je vertikalna višina vodni stolpec v vodovod.Spray glava je precej nižja kot vodja.

4 Urejeno napajanje in stikalni napajalnik priporočamo, da za več kot 0.8 A za določeno stopnjo.

5 Črpalka ni dovoljeno razstavljati nepooblaščeno.Keramični gredi in rokavi so natančno nameščeni in to je težko za ne-strokovnjakov na sestavljanje.Nismo odgovorni za kakovost težave zaradi tega.

6 Ferromagnetic nečistost in delce, ki ne smejo biti v črpalko za vplivajo na magnetni pogon in ob trenja.Črpalka je treba takoj očistiti pri transportu medijev, ki je enostaven za kristalizira ali obori( Čisto delovanje: črpanje čiste vode za 1min).Pls filter izdelkov, preden vstopu, ko črpanje tekočine s trdimi delci.

Obstaja več opombe o uporabi črpalke za izdelek:

1, kot mikro brushless dc črpalka, rabe ali potopne namestitev lahko tako v REDU, ampak to ne more biti samo-sprožilni, le poskrbite, da tekočina, ki lahko aktivno tokom, ki poteka prek vstopnih/izstopnih ker črpalka deluje preko centrifugalne sile, visoke hitrosti vrtenja pogonske znotraj (push/vrgel tekočine out).Ne dolgo časa suho delo brez tekočine, ali lahko poškoduje črpalko.

2, napetost napajanja bi morala biti stabilna in še veliko višje napetosti je prepovedano, ali črpalka je vezij v notranjosti lahko spali.

Neposredno povezan s solarnimi kot napajanje ni priporočljivo za pravi vol.napajanje ni stabilna in spremembe skupaj z okoljem, kot so sončni vzhod, itd.; tudi, če je baterija s kapaciteto več kot 5Ah se uporablja kot napajalni, pre-merjenje dejanske napetosti je svetoval.To je zato, ker pravi napetost baterije lahko precej višje od nazivne napetosti, ko je baterija v celoti brezplačno in brez napetosti-omejitev funkcijo.Prosimo, bodite pozorni.

Moč električni
Velikost in Teža 43.6 mm*28.8 mm*28 mm,
Uporabite okolje Amfibijska lahko potopne nameščen
Standard ali Nestandardno Nestandardno
Struktura Enostopenjske Črpalke
Delovno območje napetosti 6-12Vdc
Teorija Centrifugalne Črpalke
Goriva Električne energije
Uporaba Voda
Horizonal pretok 110-200L/H
Razsežnost vstopnih in izstopnih 8.2 MM; 7.8 MM
Pogoj za uporabo Lahko nenehno delo
Statične glavo 0.6-1.8 m
Številka Modela JT160-12Vdc
Hrup Razred 30dB v 0,1 m
Delovnega toka 150-310mA
Tlak Nizek Pritisk

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni