2pcs/veliko Visoka Jasno HD Pregleden Zaslon Patron film Za Samsung Galaxy Tab Pro-E SM-W707 W703 W700 12"

Nov izdelek

€6.57

Na zalogi

Oznake:

lg tablet v500, tab w700, galaxy tab pro s 12, p80x, 7 android tablet, matepad screen protector, samsung sm t111, čast viewpad 6, primeru sm t113, samsung tab pro s 12

2pcs/veliko Visoka Jasno HD Pregleden Zaslon Patron film Za Samsung Galaxy Tab Pro-E SM-W707 W703 W700 12"

Opis:

Naš zaslon protektorstvo so izdelani z Visoko Kakovostjo napredno termo-plastični polimer (PET), uvoženo iz Japonske.Ti so posebej obravnava filmov, ponujajo trajne trajne zaščite brez ogrožanja odzivnost ali vidljivost na vse.Na površini film, ki je obdelan z na praske, odporna na trdi plašč.Čiščenje krpo je vključena, da odstrani madeže, prahom in prstnimi odtisi, ne grdo tekočine, in brez praske zaslonu.So enostavna za uporabo in ne zahtevajo grdo tekočine.Obstaja nič ostanka v ozadju, ko se jih odstrani in se lahko preprosto odstrani na kateri koli točki.

Ultra Clear

Kristalno Jasno, zaščita, ki ne ogrožajo prepoznavnost lcd zaslon. 3 Plast visoko kakovost Janpanese PET materiala, Trajno dolgotrajno zaščito pred praskami, zabrisan in odrgnine. 98% Visoka Stopnja Preglednosti Anti-statični površino zmanjšuje količino prahu na zaslonu Silikonsko lepilo premazom, ne pušča ostankov lepila, ki po odstranitvi Laser cut - precut prav, da se prilega vaši LCD Ultra tanek film, boste komaj opazili, svoje na.Enostavna uporaba, ki ne zahteva grdo tekočin ali lepila.Odstranljiva kadarkoli z nič ostanka v ozadju.

Namestitev Navodila:

Čiščenje prahu in umazanije na zaslonu s čisto krpo ali posebne LCD mokro tkiva. (Prah in umazanija so razlogi za mehurčke, ki se pojavljajo o varstvu film), Preprosto odstranite nalepko, Označeno s Številko 1, skupaj z nazaj kože proč. (Se ne dotikajte hrbtni zaslon patron po hrbtu koža je luščen off, to bo ostalo prst natisne na to.) poravnajte zaščitnik na desni položaj na zaslonu in počasi namestite zaslon patron Odstraniti teh etiketi označena No. 2, skupaj z sprednji kože proč. (Dokler ni prahu pod njim, vse majhni mehurčki bodo izginile v 48 urah)

Ker je po Svetu Tablete so veliko različnih model tablični računalnik uporabljajte veliko podobnih ime modela, priporočamo vam, da preverite jasno tablični računalnik model, preden potrdite, če želite kupiti elemente.Lahko preverite tudi v tablični računalnik -> Nastavitve -> Moje naprave - številka Modela, da preverite, kaj Tablet Model, ki ga uporabljajo sedaj.Mi ne prevzema odgovornosti, če kupec prinesel narobe elemente ki so za svoje tablete

Paket Vključuje: Screen Protector (Glede na količino, določeno v naslovu) vse screen protector(s) samo pack v eni trgovini na paket, Če potrebujete več trgovini na paket, me obvestite.

Paket YSE
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Ultra Clear
Uporaba PDA
Blagovna Znamka Powforward
Material jjeza
Količina 2 Paketi
Združljiv Blagovne Znamke Za Samsung

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni