Sodobno Fleksibilno Kremena Odtenek Obesek Lučka Kabel 1-1.5 m Žice v Zaprtih prostorih Coffee House/Shop Obesek Svetlobe E27 110*240V Brezplačna Dostava

Nov izdelek

€6.98

€8.21

-14 %

Na zalogi

Oznake:

bambus lučka za odtenek, krzno senci, zelena luč odtenki, e27 volt, lamparas techo, lu obesek razsvetljave, obesek svetlobe cemente, lampshad, Eye Shadow, stekleno kroglo lučka za odtenek

Toplo Opomnik Za TaxingPolicy: Vsak države imajo različne politike obdavčevanja,in bi vedno dal nižje razglasitvi ceno, kot naše izkušnje, da bodo kupci izogniti preveč davka,če kupci, ki me želijo prijaviti celoti ali določeno količino,nas prosimo kontaktirajte, preden se odločite za naročilo,in vas vabimo, da mi nekaj dobrih suggetions na vaši državi davčne politike,hvala.O Pošiljki : (A)Smo običajno ladje iz vašega naročila, v roku 2 dni,če smo jih nimajo na zalogi,bo zamude, malo več,če potrebujete svetilko zelo nujno,prosimo, obrnite na nas pred naročilom. (B)Če se vam še vedno ni dobil vaše naročilo, ko dobavni rok je konec,ple ase stik z nami,pomagali vam bomo, da preverite in po njej. (C), lahko pogovorite se z nami o stroških, kaj dostava metho ds y ou želite--Nizko ceno ladijskega prometa ali hitra dostava čas ali kaj drugega.O Pristojbine nazaj: (A)Mi bo dal kupec povratne informacije po vrstnem redu, ki je končal; (B), Smo s ciljem ponuditi najboljšo storitev za vse kupce, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše povratne informacije in predlog je zelo im portant, da nas in druge kupce.Ko imate težave, ki ste disli ke,vas vabimo, da se obrnete za rešitev pred odhodom slabo krmo nazaj.

O Vrnitvi In Nadomestila: (A)Če kupec želi, da se vrnete elemente, ki je odredil, ki nima nič opraviti s kakovostjo,bo on odgovoren za škodo ali izgubo, ko je poslati predmet, nazaj In povrnili vam bomo ASAP po tem, ko smo ga prejeli. (B)bo kupec odgovoren za poštnine, da se vrnete elemente, razen za težave s kakovostjo ali napačen element.

O Podpis&Vrnitev&Vračilo: (A)Smo podpisati sporazum z najbolj dostave podjetja,tako da, če je predmet, ki ga der ali je negotov ali enostavno ob prblems, prosimo, preverite parcelo v fornt prevoznika, preden končate podpisu in traja photoes kot dokaz z wh to ch smo lahko zaprosi za nadomestilo od dostave podjetja. (B)Bomo ponovno poslati novih cele elemente(ali njihovih delov)ali pa vračilo za vas, če boste dobili v a n incorret element,razbiti predmet ali manjkajoče dele od nas. (C)Ko se prikaže element, nato pa našli to ni tisto, kar dejansko je,lahko bi tet urn za nas,ampak element imeti v dobrem stanju,in imate, da fford ladijskega pristojbine.

Je Svetil Vključeni No
Material Plastični
Slog Sodobno
Osnovna Vrsta E27
Postavka Vrsta Obesek Luči
Garancija 3 leta
Je Zatemniti No
Mesto druge spalnice
Zaključek Silikagel
kraj izvora Guzhen mesta na Kitajskem
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
žice dolžina privzeto pošiljanje 1,2 m, če potrebujete 1 m ali 1,5 m, Prosim pustite sporočilo
Preklop Vrsta Vklop/izklop
Napetost 90-260V
Certificiranje CCC
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Število svetlobnih virov 1
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Vir Svetlobe Žarnice
Vir Napajanja AC
Tehnika KREMENČEV
Številka Modela sodobna obesek lučka

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni