26pcs Okno, Čistilo, Set Obrišite Steklo Artefakt Gospodinjski Debele Magnetni Pranje Gospodinjskih Čistil, Orodje, ki Z Razširitvijo Palico

Nov izdelek

€21.99

€29.72

-26 %

Na zalogi

Oznake:

velika okna rezilo, tkanine okno čiščenje, domov čisto okno, windows čiščenje magnet, stekleno okno rezilo, apple okno čiščenje, čiščenje pečice okno, ansi okno čiščenje, čiščenje strešnih oken, okno magnetni čistilec

Bullet Točk:

1、Strganje in Čiščenje Sinhronizacija: zložljiva steklena dvostranski metlice ohranja čiščenje in strganje sinhronizacijo eni strani čiščenje, obe strani čiščenje.

2、Obrišite Okno: dvojno stranicami lahko uporabi obrišite okno, en korak v kraj čas za čiščenje.

3、Visoko Kakovost Materiala: izdelek je izdelan iz nerjavnega jekla, ABS in močnih magnetov, dolžina samega izdelka je približno 39 cm/15.35 palčni, plus 4-plast preplete palico se lahko doseže približno 110 cm/43.31 palca.4-plast preplete palice je mogoče razstaviti in razrezana, in ga je mogoče razrezana na bo, glede na višino družino.

4、Dejanska Uporaba: Primerna za približno 5-36 mm/0.20-1.42-palčni dvoslojno steklo, magnetna sila, ki je približno 50 kg, uporabite postopek, kot je prikazano na sliki, odprite stekla, metlice, dal zaščitna vrv na vaše zapestje, naj čistilno krpo delno vpijejo v detergent, počasi spajanje stekleni vložki za začetek čiščenja.

5、Paket Vključuje: Nerjaveče jeklo dolgo palico*4, (za preplete uporabo), čiščenje visi trakovi,*2, sponke,*10 in bele čistega bombaža*10.

Specifikacije:

Ime: dvostranski Praskanje Orodje

Material: nerjaveče jeklo, ABS in močan magnet

Velikost:

Stekla, metlice velikost: o 16*13.5*5.7 cm/6.30*5.31*2.24 palčni

Dolžina izdelka rod sam: približno 39 cm/15.35 palčni

Razširitev velikost: približno 110 cm/43.31 palčni

Seznam Vsebine:

Iz nerjavečega Jekla Dolgo Palico*4 (za Preplete Uporabo)

Čisto Visi Trakovi*2

Sponke*10

Bela Čistega Bombaža*10

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5 .Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Funkcija Okolju Prijazno
Type3 Na zalogi
Poreklo CN(Izvora)
type4 Okolju Prijazno
Vrsta Stekla ščetka za čiščenje
Squeegee Materiala PP
Ročaj Material Plastični
Type2 čiščenje izdelki za gospodinjstvo
Številka Modela Dvojno Stransko Okno Čistilec
Uporaba Okno

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni