Zajec Kletko Šotor Pregleden Jež Majhne Kletke za Hišne Playpen Pop Odprta Prenosna Zložljiva Dvorišču za Ograjo Jež prašička Zajec

Nov izdelek

€4.41

€6.48

-31 %

Na zalogi

Oznake:

dodatek morski prašiček, hrček hiša, big rabit kletko, kletka morski prašiček, za preprodajal, splošno zajec kletko, dodatek zajec, baby rabit, divje hrček kletko, jež hiša

Značilnosti:

1、Pregleden in Zračen: Obdan z mreže, bi lahko gledal vaše hišne ljubljenčke ves čas, kot tudi zagotoviti prezračevanje playpen in odpraviti vonj.

2、Samodejno Odpiranje: Ne potrebujete zapletenih preplete, vgrajen v okvir pops odprete v nekaj sekundah.Zloži nazaj, ravno ko ni v uporabi, za enostavno prenašanje in shranjevanje.Ko je odprta po pomladi tlak, bi bilo treba stran od otrok in obraz.

3、na Prostem, v Zaprtih prostorih: Hišne Uresničevanje Ograjo, ki je enostaven za prevoz, in vam ni treba, da nosijo ogromno kletko, ko ste vzeli vaš jjeza iz.

4、Velik prostor: Enostaven za prevoz - razpletla velikosti 120*38 cm, velikost po skladiščenju: 22*22 cm.

5、Primerno Za: Majhne živali, hišne živali, playpen, primerna za skok, chinchillas, gvineji-prašičev, miši, peščene podgane, bele dihurje, veverica, zajček, plazilcev ali druge majhne živali.

Parameter:

Ime izdelka: Majhne hišne ograje

Material: Oxford krpo / očesa

Pakiranje: Prenosni poliestrskih trak

Velikost izdelka: Pribl.120*38 cm

Seznam:

1*Prenosni Dvorišče Ograjo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Blagovna Znamka TAONMEISU
Številka Modela Male Živali Kletko Šotor
Material Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni