DSP Android 2 Din avtoradio GPS Za Skoda Octavia A7 III 3-2018 Multimedijski Predvajalnik, Audio Stereo HD Zaslon Navigacijska 2Din

Nov izdelek

€135.41

€169.26

-19 %

Na zalogi

Oznake:

skoda superb 4, avto radio, bluetooth avto radio, ključ koda octavia 2, skoda yeti, octavia 3 skoda, trak skoda octavia 3, 2din android radio, 2 din radio, android avto

Hitreje logistika:

Če izdelek iz Poljske, skladišče, bo poslana s Poljsko skladišče neposredno, po parceli je bilo poslano, boste prejeli blago v roku 7 delovnih dni dobavni rok je samo za države EU)

Toplo Opombe:

1. Smo poskušali naše najboljše, da bi te enote, združljive z vozila, vendar vas prosimo, da preverite dimenzije izdelka in obliko avtomobila konzolo pred nakupom, če ne morete zagotoviti, prosimo, obrnite na nas. 2. Izdelek nima SD reža, vendar pa obstajajo tudi dva USB reže Svojo priljubljeno ime je Android DVD predvajalnik in sistem, vendar element nima DVD/CD-ja Funkcija. 3. Prosim, ne pustite slabo pripombe in spore, preden se obrnete na nas.Če ima izdelek kakšne težave, se obrnite na nas prvič, pomagali vam bomo rešiti težavo.

NAŠE STORITVE: ① Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas prosti čas, vam bo odgovoril v roku 12 ur. ② Prosimo, da nam priložnost, da vam služijo, ne odprete spor, Spor je ravna s platforme na platformo, ki je ne strokovno, ne more rešiti temeljnih problemov, zaupajte nam, ko imate težave, se obrnite na nas čim prej, smo strokovno ekipo za reševanje težave ③ Poprodajne garancija: NO 1: 1 leto, garancija NE 2: Prejel 2 let lahko podaljšana garancija (plačane neobvezno)

Blagovna Znamka eunavi
Operacijski Sistem Android
Z canbus Da,
Din Double Din
RAM 4G
Napetost 12V
Logotip nastavitev Podpora
Podpora Razcep Zaslon Da,
Poreklo CN(Izvora)
Vmesnik Plug and play
Ločljivost 1024*600
Umestitev "In-Dash
Plošča Svetlobe 7 barv
Za Vozila Znamke/Modela skoda
Ime Modela 528-group2
ROM 64 G
Vrsta Materiala Metal+ABS
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Podprte naprave OBD, DVB-T, DAB+,TMPS,DVR
Velikost Zaslona 10.1"
Certificiranje ROHS
Out Power 4*45w
OSD Jezik angleščina
Digital Media Format JPEG
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Element Teža 4kg

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni