2.5 L Hišnih Mačk Razpršilnik Vode Električni Aktivni Kisik Mačke Vodo, Napajalni Majhen Vodnjak z Vmesnikom USB Pes Pijem Sklede Za Pse

Nov izdelek

€18.22

€30.37

-40 %

Na zalogi

Oznake:

mačka avtomati za vodo, mačka vodnjak z vodo, plin razpršilnik vode, mačka fontain diy, pet skledo rock, mačka lesa razpršilnik vode, mačka pijačo vodnjak, pet skledo 5, mačka vode fontaine, pet skledo nogomet

Značilnosti:

1.100% čisto nov z veliko kakovosti

2. Design: enostavno, barva design z srčkan blazine, primeren za različne sloge, ki pohištva.Te velikodušne design lahko prikazujete tudi edinstven modni okus.

3. Več možnosti: Ta izdelek ima 5 barvo odločitve, tako da imate več možnosti.Lahko izberete osebo, ki vam je všeč, glede na vaše hobije in ideje.

4. Zdravje in higiena: kvalificirana gostiteljice je nekdo, ki res razume potrebe ljubljenčkov.Se vam zdi, da vaše mačke in psi ne marajo pitne vode in so vedno dovzetni za bolezni?V razpršilnik vode sprejme avtomatski promet design, ki lahko učinkovito izboljšanje kakovosti vode, odpravo vonj, in popolnoma rešijo težave živali za spremstvo' izguba apetita in zdravje.

5. Izklop zvoka in udobje: to ne bo nobenega hrupa, ki moti vas in vašega ljubljenčka, se ' življenje.Opremljen z blazine, tako da vam ni treba porabiti več časa in truda za čiščenje.

6. Prihranite čas in trud: samodejno design omogoča vam ne bo treba skrbeti za hišne živali je pomanjkanje vode ves čas, ki vam lahko prinese veliko pomoč, še posebej, ko jih potrebujete za potovanje in ne more ostati doma za kratek čas.

Paket Je Vključeno:

1 xPet mačka razpršilnik vode

Opomba:

1.Prosimo, počakajte malo razlike zaradi ročnega merjenja .

2.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želim srečno nakupovanje!

Material Bombaž+Oglje Stanja+Ionsko Izmenjavo Smole
Vir Energije
Barve
Tip
Velikost 200x200x153mm
Vrsta Z Razpršilnik Vode
feature2
Oblika Zaobljenimi
Feature1
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka miarko

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni