Za Xiaomi Mi A1 primeru Luxury Letnik usnje mobilnega telefona primerih za Xiaomi Mi A1 5X funda coque capa Poslovnih Vintage stilu

Nov izdelek

€2.87

€4.10

-29 %

Na zalogi

Oznake:

obleko, krilo ženske, lego frends grande, led luči novsight, lcd tečaji aser e5, obleko usui takumi, nfc android 2gb 4g, rokavice ulica delo, žarnice rio k2, obleko šport črna

Ime izdelka:

za Xiaomi Mi A1 primeru Luxury Letnik usnje mobilnega telefona primerih za Xiaomi Mi A1 5X funda coque capa Poslovnih Vintage stilu

Vrednost Komercialni Račun:

če potrebujete račun, se, prosimo, obrnite na nas.

Če ne želite, da bi v primeru, prosimo, da nas obvesti, ko oddate naročilo.

Storitve Jamstva:

če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo na naše stroške.

veseli smo, da vam pomaga s vračilo ali zamenjavo v roku 5 dni po prejemu izdelka, pod pogojem, da so vsi originalni embalaži in dodatke, ki so v prvotnem stanju.

če vam je ljubše, vrnitev blaga nazaj za več rešitev, se obrnite na nas vnaprej.kupci, ki so odgovorni za vrnitev stroškov dostave, pod nobenim pogojem.

Povratne informacije:

Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 točk DSR, bomo zelo cenjena, in boste dobili brezplačno darilo/ brezplačni vzorec pri naslednjem vrstnem redu.

Če katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas kontaktirate in potrudili se bomo, da rešitev tega problema.

Več primeru za Xiaomi Mi A1 5x , prosimo, obiščite naše trgovine.

Vrsta Ohišje
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
barve črna, vojske, zelena, oranžna, rdeča
Združljiv Xiaomi Model Mi A1
Blagovna Znamka Aioria
Številka Modela za xiaomi mi a1 primeru
Funkcija Anti-knock
Značilnosti Luksuzni Letnik usnja, Kože
Postavka 1 Ohišje za Xiaomi Mi A1 5X
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Postavka 2 za xiaomi mi 5x primeru

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni