Ameriški Kaliforniji Beli Žajbelj Razmaže Wands Palice Čisto Listov Dimljen Čiščenje Zraka Uporabite Za Notranje Čiščenje

Nov izdelek

€12.33

€24.66

-50 %

Na zalogi

Oznake:

kambodža majica, puhasto cevi, zrak purifi, air doma ionizer, trak palico, nerešenih spisov kriminala igre, žajbelj bela, stick stretch, snop žajbelj, salvia

Packag ing Vključujejo : 2 Paketi/5 Paketi Kaliforniji Beli Žajbelj

Dolgo : 18 CM na paket

Teža : 65-70 na paket

Beli Žajbelj (Salvia apiana) je rastlina, ki izvira visoko puščavi ekosistemov in raste prevalently v Kaliforniji in v Gorskem Zahodu.Za sto let, Beli Žajbelj je bila obravnavana sveto, čiščenje, čiščenje in zaščitni rastlin.Listi rastlin so belkasta-zelena, in če ste masiranje sveži listi med palcem in kazalcem, osvežitev, čiščenje vonj se sprosti.Materni Američani začeli tradicijo uporabe Beli Žajbelj, znan tudi kot Sveto Žajbelj, za sprostitev dolgotrajno energije.Beli Žajbelj je bil uporabljen v obredih poiskati blagoslove zdravja in blaginje, sprostitev žganja, spodbujati zaščito.Sveto Sage lahko povečujejo klirinški in zaščitne tehnike, ki jih že uporabljajo.Kot rastline in živa bitja, Žajbelj ima Duha.Duh Žajbelj je tudi posvečen, ki ponujajo varstvo, blagoslov in obračun.

Kako to funkcijo uporabiti

1. Poiščite skledo ali Abalone lupini, ki jih boste uporabljali, da imajo gorenja sage konec.Morda boste prav tako želeli pripraviti majhno skodelico vode za gašenje dim po ritual.

2. Naslednji, da odprete večina okna in vrata na vaši hiši.

3. Svetloba Sage , in ko je ulov ogenj, blow it ven in pustite, da se embers za začetek kajenja.

4. Nastavite svojo namero za vsak prostor.Pravijo, kratko molitev, čiščenje, kot so, " sem osvoboditi tej sobi nečistot, negativnost, ali kaj, ki ne podpira ljudi, ki tukaj živijo. "

5. Počasi hodi okoli vsaka soba, kodranje beli žajbelj, zato njeno dim drsi v vogalih, vzdolž sten, okoli windows, in skupaj strop linije.Kot boste to storili, si predstavljajte dim, ki absorbira negativnost in težave od tistih, ki so bili v prostoru pred vami.Pazi, dim plovec ven windows, in si predstavljajte, da negativna energija, ki teče iz vašega prostora, zaradi česar prostor za pozitivne, sveže energije.VAŠE ENERGIJE!

6. Po vas, " sem blagoslovljena vsaka soba, dajte si sage tuš.Pokal roke nad dimom in "pranje" vaš obraz z njim, potem val je po vsem telesu, kot bi v redni tuš.Predstavljajte si, vsa preostala negativnosti jadranje iz vašega telesa, da iz vašega doma in v pozabo.

7. Gašenje vaše sage palico v skodelico vode.

Uporaba Čiščenje, Meditacije & Kadilo
Učinek Anti-utrujenost
Vrsta Palico Kadila
barve Bela
dolgo 18 CM na paket
Številka Modela 18 CM na paket
Teža 65-70g per pack
Material žajbelj
Ime izdelka California Beli Žajbelj

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni