S2 tipko Sherlock Smart lock S2 , Posodobljena Različica S2 Smart Zaklepanje Vrat brez ključa tipko NOPassword delo , vrata, daljinsko upravljanje

Nov izdelek

€10.01

€11.92

-16 %

Na zalogi

Oznake:

smart zaklepanje vrat, cink, bluetooth zaklepanje, sherlock smart, inteligentni zaklepanje vrat ameriški, secur zaklepanje vrat, s2 sherlock, sherlock xiaomi, sherlock, slidding zaklepanje vrat, pametna kartica zaklepanje vrat

Srebrna/Črna Sherlock S2 Smart Stick zaklepanje Elektronski Zaklepanje Vrat Bluetooth Wirelless Odprete ali Zaprete Vrata delo Smart App Nadzor Srebrna/Črna Sherlock S2 Posodobitev S3, Smart Stick zaklepanje Elektronski Zaklepanje Vrat Bluetooth Wirelless Odprete ali Zaprete Vrata delo Smart App Nadzor Pakiranje seznam: Sherlock Zaklepanje S3* 1 (srebrna ali črna opcija , ki je Zgrajena v baterija) S3 Novo nadgradnjo Bluetooth smart lock-zadnji signal, da do leta 2020 bluelok smart lock, prosimo, da si za POMIACAM blagovne znamke.

Ta model je bil posodobljen za nov model S3,

1. Posodobitev 1 : Odstraniti pomanjkljivosti se zavezuje,/ne morete izbrisati, ki se lahko pogosto pojavljajo v staro različico, in dodaja funkcijo reset.Če želite spremeniti mesto, kamor želite namestiti, vam ni več treba trdo delati, da bi našli prodajalca, sami Boste lahko ponastavite.

2. Update 2 : Odstraniti drsna odklepanje funkcije.Nekateri kupci odgovoril, da jih ne bi mogel odkleniti z dotikom.Nadgradili smo izdelek in jo spremenili, da ključ za odklepanje in zaklepanje, ki je bolj varno in stabilno.Prosimo, da S3 smart lock.

3. Posodobitev 3 Smart APP bluelok, smo nadgradili programsko opremo in ne podpira več sherlock, vendar bluelok pametno se uporablja.To je pametna APLIKACIJA je prilagojena za nas profesionalnih inženirjev.To bodo bolj stabilne in izkušene kot Sherlock.Ne boste več naleteli napake, na primer ne morete izbrisati/naprava ne odziva/response timeout, itd.

4. Posodobitev 4 večjo možnost za namestitev.Nekatere stranke je dejal, da se zaklep, ne bi mogel biti nameščen na njegova vrata.Po nadgradnji, imamo manjše velikosti, ki je primerna za bolj Evropski vrata ključavnice, in bodo primerni za 98% svetovnega vrata ključavnice.Prav tako dodaja dodatne opreme za pomožne namestitvijo, tako da vam ni več treba skrbeti, kako ga namestite.

❤【Smart lock】Up datum Nova postavka S3 , Boste lahko, da vaš stari ključavnico in ključe.To za zaklepanje je mogoče enostavno namestiti na vaša vrata, lahko še vedno uporablja stare tipke.plwase puy na POMIACAM Trgovini .Uporabite to pametno zaklepanje, lahko odprete vrata brez ključa,ki ste samo preprosto uporabite Bluelok pametno uporabo za odpiranje vrat po telefonu.Lahko delite dovoljenja s prijateljem, dostop za nekaj tednov, nekaj ur, nekaj minut.To je do vas.

❤【Enostaven za namestitev 】 DIY namestitev.Namestitev v približno 20 minutah z izvijačem.pred da , prosimo, preverite vašo ključavnico, v hiši, in potem obraz vaša vrata.Če vaše Zaklepanje je na levi strani, izberite Levi Smart Lock.Če je vaš blok je na desni strani, izberite desno stran smart lock blok.

❤【Na daljavo, distribucijo navidezne tipke 】lastnik lahko nastavite virtual tipke z različnimi dovoljenji in distribucijo jih na daljavo za družinske člane , najemniki ali čiščenje tete .lahko fleksibilno nastavite svoj čas uporabe .ko ključ po poteku , lahko izbrišete ključ.

❤【Brez ključa 】To pakiranje brez Tipka Bluetooth.

OPOMBA :

1. to je nameščen v prostoru (notranji).Ko greš ven, ne boste imeli za izvedbo tipko.samo uporabite mobilni telefon APP, lahko odprete vrata ali zaprite vrata prek povezave Bluetooth.

2. To je dotik stikala, vendar to ni prstnih odkleniti.ne prepozna prstnih odtisov.

Seznam vsebine:

1. Bluelok zaklepanje * 1 (srebrna ali črna opcija , ki je Zgrajena v baterija)

Sherlock smart lock Posodobitev bluelok zaklepanje , ni treba razstaviti originalno ključavnico, enostavno nadgradnjo smart lock, APP nadzor, ali pa pametni ključ stikalo za zaklepanje vrat Namestite bluelok Smart Lock, ne skrbi smemo pozabiti, da prinašajo ključ. 85% ključavnice na trgu je mogoče doseči, da namestite bluelok ključavnice za nadgradnjo inteligentni ključavnice.Prosim, vas prosimo, da jo kupite.

Freature :

1. Smart stick zaklepanje s3(Posodobitev), pasta za uporabo

2. Notranja namestitev dobili inteligentni takoj ne boste morali spremeniti svoj prvotni zaklepanje , jo je enostavno namestiti s tehničnimi razred 3 M gumijastim trakom , ki je odporna proti vročini in podjetja .

3. Patentirana zaščita proti kraji prepreči odklepanje tehnično .Patent št .ZL 2015 2 0814821.9 Kot anti-theft način vklopi , se vstavi ključ bi se obrne za 15 stopinj .preprečuje tatvine iz odklepanje tehnično .prav tako preprečuje nekdanji tenents ali gostitelja obliki odklepanje z podvojenih ključnih .v tem načinu , lahko odklene vaš telefon le . "ko anti-thelft način je izklopljen , lahko uporabite vaše fizično tipko tounlock ,

4. Stikalo za zaklepanje telefona telefon je ključ .lahko bi stikalo za zaklepanje zaprtih prostorih ali na prostem .Priključite modri zob , in potisnite gumb za swich zaklepanje v območju commumication .Ni več skrbeti, da bi pozabili na tipke .

Številka Modela S2 ključ

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni