T-SUNRISE 2 PAKET na Prostem Sončne Svetlobe Pozornosti Vrt Svetilka Sončne Žleb Light Zunanji svetila za Zunanjo Varnost

Nov izdelek

€16.05

€26.31

-38 %

Na zalogi

Oznake:

veliko na prostem svetlobo, zunanji baker svetilke vrt, pir gibanja sončne, vrla baterija 6v, led solar, ogenj lučka, tla poplav luči na prostem, na prostem sončne luči rastlin, pop matica orodje, zimski vrt svetlobe

T-SUNRISE 2 PAKET na Prostem Sončne Svetlobe Pozornosti Vrt Svetilka Sončne Žleb Light Zunanji svetila za Zunanjo Varnost

Široka Uporaba:

Velika zunanja luč za vaš vrt,ackyard,Pot,oltarja,Žleb,Steno Moun,Ograjo,verandi, teras Pot, ali dovoz itd.To se pravi, to je široko uporabo.Specifikacije: Moč:2W Svetlost:300LM LED Čip Količina:12 kosov Teža Izdelka:0.12 kg za Zaznavanje razdalje:V 5 metrov pomnilnik Baterija: 1pc*N2 Velikost/ 3,7 V/2200mAh / Li-ionska solarnimi:2V0.8W mono-kristalni silicij Nepremočljiva razred:IP44 Glavni Material:PP Čas Polnjenja:6-8 Ur Swith Tip: stikalo za vklop/izklop

Paket Vključuje: 2set x Montažo Opreme 2 x Sončne PIR Senzor Gibanja Stenske Luči

Opomba: Odstranite zaščitno folijo iz sončne celice, preden prvič.Prosimo, kraj, glede na neposrednem soncu, polnjenje za vsaj 3 do 4 ure pred prvo uporabo, saj lahko zmanjka moči med dolgo časa prevoza.

Značilnost: T-SONCE Sončne Žleb Luči s Super Svetla 12 Led okoli 300 Lumnov je bolj svetlejša od podobnih 4 Led žarnica na trgu. 2 Razsvetljavo Načinov : Visoka svetlobe način in medli svetlobi način(samodejno vklopi svetlejši, ko nekdo pristop z 5M) Hitro & Enostavno Namestitev - Brez baterij, brez kablov in enostaven za namestitev.Samo uporabite 2 stensko sidro in vijak,preprosto vijak na površino,da bi bilo treba storiti, da gori.Enostavno vzdrževanje s snemljivo sončne celice in LED Lučka za telo podpira kritje.Lahka zasnova:PP plastike s odporen proti Koroziji, odporno na toploto,IP44 in dovolj trpežne, da zadnja leta.Izdelek Warrenty: skrbimo za naše kakovosti izdelkov in zagotavljajo 30 dni denar nazaj in 12 mesecev garancije

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse majoy kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Ste imeli testo bi plačilo v 3 dneh ali se ukvarjajo z prekliče.

Naslov Za Dostavo

Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Orgon.si.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Dostava Metod

Smo sodelovali z DHL, UPS, FEDEX, EMS ali registrirane Letalom(Kitajska Post Zraka Pošte ali drugih Air Mail).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način dostave, za naše drage stranke.Shrani na ladijski promet, in varno dostava je naš cilj.

Čas Poštnine

Pripravimo in paket paket v najkrajšem možnem času ko bo plačilo.

Med Plovbo Čas

Bomo spremljali informacije o pošiljanju in pošiljanje podatkov, da vas v času dostave časa.Prosimo, bodite pozorni na sporočilo informacije.

Vsak element, ki bodo pregledani pred odpremo.

Imamo 2-letno omejeno garancijo za vsak okvarjen element(Razen napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec)

Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku in v originalni embalaži.Prosimo, da nam ponujajo številko za sledenje v času, kot tudi.Stranke so odgovorne za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

Če želite vračilo, ker je element, ki je lomljen ali ni mogoče repaird.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.Potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Vse težave, vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi, bomo našli najboljšo rešitev za vas!!!

Vzdržujemo visoke standarde kakovosti izdelka kot tudi za prodajo storitev.Prizadevamo si za 100% zadovoljstvo je naš dragi kupci.Prosim, pustite je 5 star pozitivne povratne informacije.

Vsa vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

led žarnica

Je Zatemniti Da,
luz sončne led par zunanjost Sončni vrt svetlobe
Sončna energija lamparas solares zunanjost potentes
solarna led led solar
Vir Svetlobe LED Žarnice
Blagovna Znamka T-VZHOD
vrt sončne svetlobe Sončne Pozornosti
Garancija 12 Mesecev
led sončno svetlobo na prostem luces solares par zunanjost
Raven Zaščite IP65
Vir Napajanja Sončne
Sončne Celice Tipa Litijeva Baterija
Številka Modela TS-GL506S-BK-60X2
Slog Sodobno
Solarna svetilka Sončne Luči
Uporaba V sili
sončne svetlobe vrt Sončno svetlobo na prostem
Osnovna Vrsta NOBEN
Napetost 6V
solar powered svetilka na prostem Sončne Svetlobe
Je Svetil Vključeni Da,
Telo Material ABS
Značilnosti Sončne Luči Za Vrt Dekoracijo
Certificiranje EMC
solar powered lučka Tuji močne sončne svetilke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni