Moški Polimer Znoj Savna Telovnik Telo Oblikovalci Telovnik Pasu Trener Hujšanje Telovnik Stiskanje Shapewear Pasu Oblikovalec Korzet za Ženske

Nov izdelek

€5.52

€6.90

-20 %

Na zalogi

Oznake:

talna svetilka, rdeča, korsett, dolgo thermo oblikovalec, korzet za moške, 3d obliko telesa massager, savna telovnik, korzet savna slim, človek savna obleka, Slim, korzet

Opis:

Kakovost prvi, ki zagotavlja najboljše storitve.Stranke so naši prijatelji.

Eleganten design, 100% čisto nov, visoko kakovost!

Material: Poliester + mešanica bombaža

Barva: Črna

Velikost: S/M,L/XL,XXL/XXXL

Spol:Ženske,Moški

Vzorec:Trda

Rokav Dolžina:Brez Rokavov

Ta Znoj Body Shaper je najhitrejši in najvarnejši način, da izgubijo težo!Znoj več in shed funtov hitreje, hitreje!Pospešuje vašo naravno telesno toploto.Učinkovito spodbuja potenje, da gorijo več kalorij.Pomaga, da se dvigne vašo telesno temperaturo, da shed vode teža.S stiskanje za podporo in zaščito vaše mišice.Lahka, udobna in hitro sušenje.Pralni stroj in trajne.

Nosljivi pod ali nad obleko.Premakne in se razteza z vami med vadbo ali katerokoli řel po opravkih.Ne vozi gor, tudi ko delaš različne dejavnosti.Tucks trebuh in oblik pasu, takoj, ko so obrabljeni.Daje ravno želodec, ukrivljenih pasu, in slika občutek.

Commodity Index:

Debelina: Srednje

Stretch / Elastična: Microelastic

Mehko: Srednje

Navodila za pranje: Operite nežno z vodo pod 30 °C, ne belilo.

Opomba

1. Znano je, da na različnih računalnikih prikaz barv na različne načine, in dejansko projekta barve se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

2. Prezrite oznako velikosti, pritrjena na tkanine.Velikost nalepke je lahko včasih večje, kot je velikost naš opis, običajno velikost Kitajske, je manjši od Evropejcev in Američanov.Zato, zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite 1-3CM, da je drugačen.

3. Če ugotovite, da je težko, da izberete velikost, se lahko vedno obrnete na nas in vam bomo nekaj nasvetov, ampak to je samo za referenco samo.

Paket Je Vključeno:

1*Spodnji Del Telesa Oblikovalec

Funkcija 2 savna telovnik
material 2 Poliester
Spol Moški,ženske
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka GEONYIEEK
Vrsta Hujšanje Telovnik
Številka Modela A994
Funkcija 3 znoj telovnik
Funkcija 1 savna
Funkcija 5 Shapewear
Funkcija 4 Body shaper
Velikost S/M,L/XL,XXL/3XL
Postavka Vrsta Oblikovalci
Material 1 Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni