Okna zavese zebra roller blinds za kuhinje, dnevna soba, pisarna roller zebra žaluzije 07series s tiskanjem ping

Nov izdelek

€32.88

Na zalogi

Oznake:

kuhinja orgle, uaz žaluzije, slepi motornih, črna persiana, noge zavese vrata, slepo okno, draded vertikalne žaluzije, umre zavese, kopalnica zavese zgodba, dekor zebra

Če še niste seznanjeni z roller blind,se lahko nanašajo na ta video na youtube, da vem, Kako izmeriti velikost in kako ga namestite:

https://www.youtube.com/watch?v=WPw4rPItZBY

Naše tkanina 100% Poliester tkanine s toplotno izolirati peno, varnostno.Najvišje kakovosti tkanine lahko bistveno zmanjša, vročina ter blokirate vse luči v celoti.Priložena kaseta, ki blokov še več svetlobe.Lep popoln videz vaše okno.Enostavno ročno continous zanke sistema.

Delamo po meri narejene velikosti.Cena je za 1 kvadratni meter cena.

Da bi cena = ukrepa območje x Količina x cena na Enoto (1 kvadratni meter)

Območje izračuna celo število

Minimalna 3 kvadratnih metrov

roller slepi industriji upošteva izgubo tkanine v proizvodnem procesu, in minimalna cena, 1 valj slepi, je 1,5 kvadratnih metrov.

Lahko nam pošljete podatke, kot so :

ŠIRINA

VIŠINA

Kvadratni meter

BARVE

VERIGE STRANI

DIOD.

1.2 M

2.4 M

2.88 SQU

063-5

DESNO

1

Zahteva po " CustomizedSize(SQU)" : Minimalna 3 kvadratnih metrov, žaluzije največ width300CM.

roller slepi industriji upošteva izgubo tkanine v proizvodnem procesu, in minimalna cena, 1 valj slepi, je 1,5 kvadratnih metrov. 0.7 SQU po 1,5 SQU;1.3 SQU po 1,5 SQU;1.7 SQU po 2SQU 2.6= 3

Mi lahko konča, izdelava žaluzij v običajno nekaj dni, kot da Izberete hitro in priročno kurirja, kot so DHL, FedEx, UPS ipd.za dostavo blaga.Cene ne vključujejo carine, tarifne izven Kitajske.

Kako ukrep za "inside" mount

Za odličen rezultat, zagotovite, da imate najmanj okno globina 60 mm.To pomeni, slepe bo lepo prilegajo notranjosti vdolbino.Če je globina manjša od 60 mm slepe bo štrleti iz počitnic.

1.Za začetek, narišite kvadrat ali pravokotnik na kos papirja, ndash to je vaš okenski okvir.Če ste merjenje več oken, jim oznake, kot so "kuhinja okno 1", tako ne boste dobili zmeden. zabavaj kasneje.

2.Zgrabi vaš trak ukrep in ga postavite v notranjosti okna vdolbino.Ukrep čez znotraj okvirja od enega konca do drugega.To storite na vrhu in na dnu okvirja, kot ne vse različice sistema windows sta popolnoma kvadrat.

Zapišite širina okna okvir.

Upoštevajte, da Coni Notranjost, Roller Blinds vključujejo dodatek za namestitev oklepajih ndash glej paket za podrobnosti in jo zato ustrezno prilagodi.

3.Merjenje dolžine (navpični padec) od vrha znotraj vdolbino, ki je osnova za okensko polico.

Zapišite dolžina okna okvir.

4.Dvojno preverjanje obeh meritev.

Kako ukrep za "zunaj" mount

Navodila navedena tukaj, so za operacijski sistem windows z architraves (les ali kovinski okvir).Če nimate architrave, vendar bi radi zunaj gori, dodajte najmanj 100 mm širina in dolžina vaših meritev.

Če nameščate vaše valja slepi za gyprock ali omet stene, poskrbite, da boste poiščite stud v steno in zagotovitev zaščitite vaš slepe za stud.Daje slepo podporo, ki jo potrebuje, da imajo težo slepe.

1.Za začetek, narišite kvadrat ali pravokotnik na kos papirja, ndash to je vaš okenski okvir.Če ste merjenje več oken, jim oznake, kot so "kuhinja okno 1", tako ne boste dobili zmeden. zabavaj kasneje.

2.Če imate architrave, zgrabi svoj trak ukrep in ga postavite na zunanji rob architrave.Ukrep skupaj širino okna do nasprotnega roba.Zapišite širina okna okvir.

3.Merjenje dolžine (navpični padec) od vrha architrave, kjer bi radi slepe do konca.To je lahko na koncu architrave, ali boste morda želeli za slepe do konca na različne točke ndash tla, na primer.

4.Dvojno preverjanje obeh meritev.

Odpiranje in Zapiranje Menija Desno Odpiranje
Številka Modela 07series
Stanja Velikost Ozko Rezilo
Vrsto Namestitve Stropna Namestitev
vzorec Vertikalni
Uporablja Okna Vrsto Francosko Okno
Format Noge Vrv
Vrsta Roller Odtenki
Blagovna Znamka Haoyan
Slog letev
Material Tkanine
Tehnika Navaden

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni