Daljinski Upravljalnik Pametni Stunt Robot Pes Zgodnjega Izobraževanja Smart & Ples Robot Igrača Za Psa Posnemajo Živali, Mini Pet Dog, Robot Igrača

Nov izdelek

€18.72

€31.73

-41 %

Na zalogi

Oznake:

smart kid igrača, ples igrače, robot igrača, plaža igrača za otroka, p pameten pes, robotski psi, interaktivne igrače teen, pes robot igrača, cirkus zoomer, žogo pes

Značilnosti: Vrh dirke glasovni nadzor in daljinsko upravljanje inteligenten robot pes osebnih hišnih kuža, robot za otroke starosti 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 in zgoraj. 12 vrste glasovne ukaze, posnemajo 10 živali, oblike, 7 vrst funkcijo daljinski nadzor robota igrače za otroke.Petje in Ples: Ples z glasbo, veren gibanja, vaš otrok se bo, kot je ta za rojstni dan.Programabilni: Program robot psa glede na vaše zahteve.Najboljši robot igrača s trga.Robot Pes uporablja 7.4 v 600Mah baterije za ponovno polnjenje (priložena) in oddaljeno uporablja 2xAA baterije (niso vključene).Specifikacija: Ime: Robot Pes Barva: modra in bela Izdelka baterija: litij-ionska baterija za 7,4 V Daljinski upravljalnik baterije: 2 AA baterije (prinesi svojo lastno) čas Polnjenja: približno 1 uro Uporabe čas: približno 30 min Oddaljeni nadzor razdalje: v približno 10m/32.81 ft, velikost Izdelka: 24*15*28 cm/9.45*5.91*11.02 v Barvno polje velikost: približno 32*24*26 cm/12.6*9.45*10.24 Funkcije: naprej, nazaj, levo in desno, peti in plesati, enciklopedija poučevanja, inteligentni imitacije, glasovni ukaz, zabavno pes, znanost programiranje.Seznam vsebine: Rolling dog*1 Daljinski upravljalnik*1 kabel USB*1 Navodila za uporabo*1 Izvijač*1

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATC H vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Orgon.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

trup materiala ABS plastike.
Type2 Ready-to-Go
Živali PRAŠIČJA
Blagovna Znamka MINOCOOL
barve roza, vijolična
Članice Zbora Originalni Škatli
Item2 Osvetlitev Ir Indukcijske Nadzor
Item3 Helikopter Otroci Igrače
1 Daljinsko Upravljanje
Značilnosti Let Žoge, Svetlobna, Ki Plujejo Pod Žogo
Starostni Razpon 0-12 Mesecev
Item5 LED Osvetlitev Quadcopter
Certificiranje CE
Razvrstitev Drugo
Item4 Dekle, Ki Plujejo Pod Princesa Playset
Postavka Vrsta Elektronski Hišni Ljubljenčki
Function1 Shinning LED Osvetlitev, ki Plujejo pod Žogo Helikopter
Črtna koda No
Čas Letenja 8-10 minut.
Item1 Letenje Princesa Lutka
Opozorilo no
Številka Modela JF00517
Čas polnjenja
Daljinsko Razdalja Strani indukcijske nadzor
Function3 Pisane Utripanjem LED Svetloba, Infrardeči Senzor
Function2 Infrardeči Indukcijske Zrakoplova
Baterija polnilna 3,7 V 800mAh lithium baterije
Material Bombaž
Spol Unisex
Tema Drugo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni