12pcs sesalnik Dodatki Filter Elementi za Xiaomi Roborock sesalnik 2 S50 S51 Deli Rezervoar za Vodo Filter Rezervne Komplete

Nov izdelek

€2.88

€4.11

-29 %

Na zalogi

Oznake:

okami u100 laser 2020, roborock s50, roborock s50 prah bin polje, mi robot, čopič roidmi, 330uf, izboljšano roborock filter, jimmy jv51 rezervnih delov odbor, 1c filter, roborock s6 maxv acessories

[ Paket vključuje]: 12pcs x rezervoar za vodo filter elementi

1. Priporočamo vam, da plača na spletu, če potrebujete več informacij, se obrnite na nas. 2. Plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po oddaji naročila, v nasprotnem primeru bo naročilo prekliče sistem.

3. Prosimo, poskrbite, da boste opravili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba (ime in priimek za ruščino), naslov in telefonsko Povejte številko, ko polni vaš kupec informacije.

4. Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Št.Ulica, Mesto, Regijo in Državo.

5. Če PATMENT ni na voljo ali neveljaven, vaša rezervacija bo prekinil sistem .

1, lahko dosežemo blaga, ki jih na Kitajskem post registriranih air mail in Kitajska plus običajni majhen paket.

Čas prihoda je zelo, zelo počasi, povprečni čas prihoda je približno 20-40 dni, vendar pa boste morali počakati 40-60 dni v vrhuncu sezone.

2, Če želite, nas, da ladja vaše blago z EMS, DHL, UPS, FedEx, prosimo, kontaktirajte nas, če želite izvedeti stroške dostave.

3, Bomo poslali največ blaga je v 3-7 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.

4, kupec je odgovoren za vse zavarovalnice, težave in škodo, ki je posledica ladijskega prometa storitev, kot so nesreče zamude ali druga vprašanja.Poleg tega je kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in / ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Vakuumski Del Vrsta Filtri
Funkcija Nadomestni deli za sesalnik
Pripadajo Doma Naprave, Njihovi Deli
Vrsta Sesalnik Deli
Postavka Sesalnik Dodatki
Številka Modela za xiaomi vakuumske deli
Model za xiaomi vakuum 2 roborock

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni