Double-sided (obojestransko tiskanje Risanke Mačka Mehko Zgostitev Odejo Vrže Prijetno Mehko Preliva Debel Toplo Vrgel Odejo, Da Spalnica Kavč Off

Nov izdelek

€13.91

€16.76

-17 %

Na zalogi

Oznake:

tunika tiskanja pozimi, kavč vrgel, koc pite, odejo pes, črna kariran, 1n1m101, mačja igrača, kariran na kavč, Posteljno Odejo, odejo

Double-sided (obojestransko tiskanje Risanke Mačka Mehko Zgostitev Odejo Vrže Prijetno Mehko Preliva Debel Toplo Vrgel Odejo, Da Spalnica Kavč Off

Materiali:Coral Runo Teža:0.33 kg-1,5 kg Paket vsebuje:1pc x odejo 100% Čisto Nov

Toplo Poziv

1. Prosimo, poskrbite, da boste morali rjuhe prevleke določa, ali tolažnik sklopov. 2. Zaradi različne kulture države, velikosti, ki so odvisne od države in pozivamo ljudi, da potrdi velikost pred naročilom. 3. Prosimo, dovolite 1-3cm napaka zaradi različnih measuremen. 4. Barva dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik zaradi diifferent računalniki zaslon barve drugače. 5. paket za preprosto PVC, št darilo polje, ker je težka in velika volumn, torej, če potrebujete darilo polje, mora dodatno plačati nekaj pristojbino, se obrnite na nas, če jo potrebujete pred naročilom.

Navodila Za Pranje

1. Pralni stroj-Suho čiščenje-Uporablja blago milo-belila-Kul železa, če je potrebno. 2. Prvi pranje lahko ponavadi zbledi barva nastavljena na sprejemljiv način.Zaradi tega, ko ste pranje niz prvič, NE mešajte z drugih tekstilnih predmetov v vašem pralnega stroja. 3. Po možnosti ročno pranje v vodo, da ne višja kot 30 stopinj ločeno.Ne vpijejo set za predolgo.

O Shippment

1. UPS, FEDEX, DHL TNT EMS ZRAKA POST in druge posebne dostava smo se odločili dostava pot, vsi imajo številko za sledenje. 2. Carine in dajatve so stranke odgovornosti. 3. brezplačna dostava ne pomeni, da kupec ni treba dodatno plačati carinski

Politika Vračanja

1. Ponujamo nadomestila ali zamenjavo posteljnine komplet.Vse se vrne/izmenjave, mora priglašeni nas z 48 ur od prejema izdelka.Vrne/izmenjave mora prejeti nas v 15 dneh tesno naročila.Nadomestila je podana, ko je izdelek vrnete.Odpremo in ravnanje polnjenje, zavarovanje in povratni prevoz so nevračljive za vse vrne ali izmenjava predmetov.Kupec mora plačati za ladijski promet pristojbina se vrne/exchange. 2. Vse se vrne/izmenjav, morajo biti v originalni embalaži in resalable stanju .Ne bomo sprejeti nobenih uporabljene, oprane, obarvajo, poškodovan, nagubana ali umazani itd.

O Povratne Informacije

1. Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, ko ste prejeli ta bedline rjuhe kritje nastavite element.Prosimo, kontaktirajte nas, če ste nezadovoljni z našim proizvodov ali storitev, preden jo je zapustil negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo odpraviti morebitne težave. 2. Z veseljem vam bomo naredil dober posel z vami. 3. Sporočilo, najboljši način za reševanje sporov.

O Storitvi

1. Naše pogoje storitve za stranke vam bodo z vsako težavo ali vprašanje. 2. Vse E-poštne bo odgovor v roku 12 ur. 3. Prosimo, bodite prepričani, da referenčno ŠTEVILKO NAROČILA, ki ga kupujete na VSEH postavkah. 4. Ladijski promet, ravnanje z baterijo, Plačilna navodila, politike Vračanja so del Pogojev Prodaje.Domnevamo, da ste prebrali in sprejeli jih, če si mesto naročila.

O NAS

Dobrodošli, eden od vodilnih dobaviteljev posteljnine, komunikacijskih aparatov in doma dekor na Kitajskem.smo pooblaščeni Walt Disney Company.nudimo 3D posteljnina Disney določa, rjuhe zajema niz, odeje, odeje, rjuhe, bedclothes, bedspread, posteljnino, vzglavnik shams primerih, odeje, kopalni plašč, brisače, kuhinjske pripomočke, dobre kakovosti na najbolj razumno ceno za vsakega gosta v svetu.in imamo več različnih Disney Znak: Mickey in Minnie Miško, Cars Strela Mcqueen in dodatna oprema Avtomobilov, Zamrznjeni otroci posteljnina, Winnie the Pooh collectionand,Disney Princesa zbirka in drugi slavni Disney znak posteljnina.več različnih tkanine, samo, kot so bombaž, svila, tencel in bambusa vlaken in drugi.Mi zagotavlja stotine namenske izdelke za globalne kupce.Naši kupci so iz ZDA, Evropi, Avstraliji in Aziji-v skupni vrednosti nad 230 državah po vsem svetu.Smo tudi pohvali z več kot 10 milijonov izdelkom iz naše tovarne.Na tukaj, mednarodni lahko kupci kupujejo najrazličnejše izdelke po zelo nizkih cenah.Poleg tega naši uporabniki lahko uživajo tudi po meri narejene izdelke posteljnina sklopov, ki so lahko bolj primeren za vas.Vsi izdelki, ki jih prodajajo, so narejeni tako, vrhunskih materialov in pojdite skozi strog pregled.Imamo elitno ekipo, ki imajo strokovno znanje in neomejeno kreativnost v posteljnina, komunikacijskih aparatov in drugih na prodajo predmetov odločitev.

O Značaja

Mickey & Minnie Miško zbirka: posteljnina nabor (rjuhe kritje) za otroke velikost in velikost Odraslih z Minnie Miško in Mickey Mouse znanih otroških Disney znakov.Disney Junior animirane serije Mickey mouse Club house in Minnie Bowtique znakov: Daisy Raca, Donald Duck, Pluton, Neumen, Clarabella in Pit na tekstil doma za otroke.Otroška posteljnina nabor, brisače, flis odejo, poncho – hooded brisačo, prevleke z lepo mices in njihovih prijateljev je veliko in praktično darilo ideja za vsak fant in dekle.Samo originalne tekstil licenco Disney Mickey Mouse in Minnie Mouse.Najvišjo kakovost in, 100% bombaž, varnost za otroško kožo v skladu z ÖKO-TEX 100, posteljnina velikost enojna/Dvojna Full/Kraljica in Kralj velikost,zagotavlja popolno zadovoljstvo, za majhne in velike ljubitelje Disney znakov.

Številka Modela GX20200918-25A
Sezona Pozimi
Pranje Slog Mehanske Pranje
Nastavite Vrsto No
Razred Razred A
Slog Evropa
Funkcija Prenosni
Vrsta Raschel Odejo
Teža 330G-1500G
Poreklo CN(Izvora)
Material 100% Poliester
Odpornost Barve (Razred) 4
Tehnika Pleteno
Vzorec Tipa Risanka
Oblika Pravokotnik
Starostna Skupina Odrasli
vzorec TISKANE
Uporaba Doma

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni