Aesop Pravi Tourbillon Moonphase Mehanske Ure Safirno Steklo Okostje Zapestje Gledajo Ženske, Za Moške, Tourbillon Samodejni Watch

Nov izdelek

€295.12

€590.24

-50 %

Na zalogi

Oznake:

moški skeleton watch, aliang mens watch, seiko watch, moško watch, orient, moški gledajo dejanje, tourbillon, ceasuri moški, moški gledajo, guanqin watch

Aesop Pravi Tourbillon Moonphase Mehanske Ure Safirno Steklo Okostje Zapestje Gledajo Ženske, Za Moške, Tourbillon Samodejni Watch Montre

Vprašanja in Odgovori:

1.Pravi Tourbillon Gibanje? Da.smo obljubili, da je resnično Tourbillon gibanja . 2.Ki dostava pot.Orgon.si uradni dostava stojalo .če je potrebno, FedEx, DHL ali IP , se lahko obrnete na nas . 3.Kako dolgo Garancijo。 Smo obljubili, 3 leta Garancije.

Parameter Opis

Premer: 42.5 MM Debelina: 10 MM Ohišje: nerjaveče jeklo 316L Pašček: Usnje, usnjeni trak Ogledalo: Safir Gibanje: Original Tourbillon Gibanja

Pazi za vzdrževanje znanja

1.SUNKI: nenamerno trčenju se je treba izogibati. 2.KEMIČNI IZDELKI: izogibajte se neposredno dotika s čistil, detergentov, parfumi, kozmetični izdelki itd., saj lahko poškoduje zapestnico, zadeve ali tesnila. 3.ČIŠČENJE: za kovin zapestnice in za vse primere, uporabite zobno ščetko z milnico tekočo vodo in mehko krpo za sušenje. 4.USNJENI TRAK: (1)se ne dotikajte z vodo in vlažnosti, da se prepreči razbarvanje in deformacije. (2) Izogibajte se daljši izpostavljenosti sončni svetlobi, da se prepreči barvi iz izginja. (3)ne pozabite, da usnja, ki je prepustna!Zato se izogibajte stiku s mastne snovi in kozmetični izdelki.Ni priporočljivo, da očistite vaš trak z usnja, čistila.

Mednarodna logistika

- Če potrebujete fast shipping , lahko izberete DHL,FEDEX,EMS,običajno lahko dosežejo svoje mesto o 6-15 dneh,vendar niso prosti, ker so dražji od običajnih dostava. - Vedno bomo osredotočili na parceli ves čas, ko je njena na način, da si, če si ne morete slediti ,se obrnite na nas .

Povratne informacije

- Smo odgovorni prodajalec.In upam, da boste uživali vaše nakupovanje v mojem Orgon.si trgovini. - Če vam je všeč naša storitev in izdelkov, 5 zvezd ocena pozitivnih feeback in naložite sliko cenjeno. - In če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da stik z mano, preden se odpravite koli povratnih informacij.

Storitve za stranke

- Vaše zadovoljstvo je naš cilj.preverili bomo vsako parcelo, preden smo ga pošlje - Vedno bomo osredotočili na parceli ves čas, ko je njena na način, da si, če si ne morete slediti ,se obrnite na nas . - Prosimo, dont pustiti vse negativne ali nevtralne povratne informacije ali odprite katerega koli spora o Orgon.si brez komunikacije, prepričani Smo, da lahko rešijo problem za vas.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Vrne in vračilo storitev

-Mi bo celotno vračilo če je predmet, ki ne morejo doseči, se lahko v času garancije. -Lahko se vrnete elemente, da nas, če vam ni všeč blaga。 -Če se proizvodi imajo kakršne koli težave, se obrnite na nas, preden odprete spora.

Funkcija 2 Kot nalašč tourbillon okostje watch
Blagovna Znamka GIV
Funkcija 4 sintetični safir ogledalo
Band Material Tip Usnje
Poreklo CN(Izvora)
Primer Oblike KROG
Funkcija 3 Klasičen roman obsega izbiranje
Funkcija 5 Aesop znanih brsnd
Postavka Vrsta Mehanske Ročne Ure
Izbiranje Okna, Material, Vrsta Sapphire Kristalno
Funkcija Vodoodporna
Ohišje Debeline 10 mm
Številka Modela Tourbillon 7021
Funkcija 1 100% prvotne tourbillon gibanja
Zaponko Tip Pritisni Gumb Skrit Zaponko
Priporoča Širina 22 mm
Gibanje Mehansko Roko Veter
Vodoodpornost Globina 3Bar
Slog Omejena Izdaja
Škatle & Primerih Materiala Les
Dolžina Pasu 24 cm
Ohišje Material Nerjaveče Jeklo
Izbiranje Premer Ali 42,5 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni