Daljinsko Niz LED Luči, Zavese podatkovnega kabla USB je Baterija Pravljice Luči Garland Led svate Božič Za Okna Domov Zunanji Dekor

Nov izdelek

€10.26

Na zalogi

Oznake:

angel blazino, za dom, države pogodbenice luči, naloga luči, svetilka za kuhinjo v omari, spremljevalec lutka, zunanji božič decoratio, led, posnetki božič led, garland led

100 200 300 IN 600 LED Pravljice Niz Luči, Zavese Okno Poroka Stranka Dekor Daljavo V/na Prostem *Če bi se manj kot 5 evrov, bomo uporabili majhen paket logistike za dostavo (št sledenje podatkov)

OPIS IZDELKA

Bakrene Žice Oblikovanje in USB Napajanje (Brez Vtiča)- baker zavese osvetlitev, ki je prilagodljiva,lahko se upogiba v vašo najljubšo obliko.Zaradi tega je priključen s kablom USB, tako da lahko poganja moč banka ali kateri koli moč naprav z USB vrata, zelo priročno in varno za uporabo.Daljinski Nadzor in 8 Načini Svjetlucati Luči - izbirate lahko vaš najljubši razsvetljavo načini, oddaljenimi do 10 metrov z daljinskim upravljalnikom,, da bi 10 stopenj nastavljiva svetlost in 8 utripajoča načini(Kombinacija, v valovih, zaporedno, slogs, preganja/flash, počasi zbledi, svjetlucati/flash in enakomerno na.Ustvarjanje različnih vzdušje, da zadovoljijo svoje raznolike potrebe.) za ustvarjanje različnih toplo in romantično ozračje samo po svoje všeč!Lahko tudi nadzor 8 načinov z uporabo gumba na USB.Pomnilnik&časovna Funkcija - okno zavesa svetlobe, imate 2 posebne funkcije - pomnilnik in časovnik.Pritisnite tipko"TIMER"tipko, da se vklopi za 6 ur in izklop za 18 ur,ponavljamo, dokler ne pritisnete na "OFF".Ko ga vklopite, spet,niz luči, zavese, bo na zadnji nastavitev stanja.Nepremočljiv & Varna za Dotik - zavese luči so izdelani z 5V USB vtič, ki varno in priročno,morate samo, da ga priključite neposredno na polnilnik, računalnik, prenosnik ali moč banke.Pokaže za 0,06 W na led, naše zavese luči delujejo z nizko napetost, ki ne bo opeklina vaš zavese. ?Prosimo, Upoštevajte,: luči so nepremočljiva, vendar USB-vtič ni.Odlična Dekoracija-Je prižgal zavese, ki je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem okraski.Pogosto se uporabljajo v Božič,Valentinovo, poroko, stranka,doma, okna, kopalnica, kaže, restavracijo, hotel, poslovne stavbe, nakupovalni center,itd.

Funkcija

1. Vrata USB napajanje, se ga lahko znebite omejitev redno oskrbo z električno energijo. 2. 8 Razsvetljavo Način: Kombinacija, V Val, Zaporedno, Slo glo, Preganja / Flash, Počasi zbledi, Svjetlucati / Flash, Stalen. 3. Ročno upravljanje ali brezžični daljinski upravljalnik: enostavno upravljanje s 13-tipka za oddaljeni nadzor. 4. Vodotesen svetlobni niz, ki je primerna za uporabo na prostem. 5. Bakrene žice je prilagodljiv, lahko zvijemo v kakršni koli obliki ali ovijte okoli vse, kar hočeš, kot so venci, drevesa, cvetje, porokah z šopke.Te dekorativne LED luči ustvariti sveto in čisto ozračje, ki bo vsak kotiček vašega doma videz novega.

Specifikacija

Število Led diod:100/200/300 LED Število strun: 10 Projekt Tip: Zavesa Svetlobe Napajanje: USB Vhodna Napetost: 5V DC Priložnosti: Večnamenski Velikost: 3M (širina) x 3 M (višina) / 3 M (širina) x 2 m (višina) /3 M (širina) x 1M (višina) Lastnosti: vodoodporna, daljinski upravljalnik Količine pramenov vsako Zaveso: 10 kos Količine Led za vsak sklop: 30pcs za 3 M višine, 20 kos za 2m višine in 10 kos za 1m.Material: Plastika+Bakrenih Kablov Vrsta: v zaprtih prostorih in na prostem, PROSIMO, UPOŠTEVAJTE, SVETLOBA JE NEPREMOČLJIVA, VENDAR UPRAVLJAVEC NI NEPREPUSTNA.Model: 8 modeli

Package vključeni

1 x 3 M(W) x 1/2/3M(H) 100/200/300 LED zavesa svetlobe, v SKLADU Z MOŽNOSTJO, IZBRANO NA VRHU. 1 x Daljinski

Vrnitev & Vračilo

1. Ko prejmete izdelka, ki je bil kupil in plačal za o naši trgovini, in boste ugotovili, da je ni, kot je opisano ali slabe kakovosti, se lahko obrnete na nas, če želite odpraviti te težave. 2. Boste dobili celotno vračilo če vaše naročilo ne pridejo v garancijski čas dostave je obljubil prodajalec. 3. Vrne sprejeta, če izdelek ne, kot je opisano, plača kupec vrniti, ladijski promet pristojbina.Ali pa da predmet in se delno nadomestilo.

O Jamstvu

1. Z Domačimi Vrne boste dobili dodatnih 15 dni, na vrhu bi zaključku datum, da se odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta.če imate kakršne koli težave,se obrnite na nas za pomoč. 2. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen predmetov, poškodovane ali zlorabljena). 3. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem obdobju.

O Povratne Informacije

1. 5 star pregled = več popust za naslednje naročilo. 2. Obrnite se na nas, preden odprete spora,se bomo odpravili težavo. 3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden se boste odločili za dopust negativne povratne informacije.Vam bomo najboljšo rešitev.

Garancija 1 Leto
Značilnosti Utripa , Možnost Zatemnitve
Vir Svetlobe LED Žarnice
Dolžina 300cm
Poreklo CN(Izvora)
Daljinsko Upravljanje brez baterije
Napetost 5V
barve Toplo Bela
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Telo Material Plastični
Uporaba Počitnice
Glavo Število > 200
Vrsta Baterije Gumb Celic
Vir Napajanja DC
Certificiranje CCC
Razsvetljava Razdalja 1-5m
Priključite Rep No
Osnovna Vrsta FESTOON
Številka Modela 0450-0452
Glasba NOBEN
Je Svetil Vključeni Da,
Je Zatemniti Da,
Priložnosti spalnica
Počitnice Ime Božič

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni