Teemo Ličila Ščetke Set 3-12pcs/veliko Oči v Senci, Mešanje Eyeliner Trepalnic Make up Obrvi Čopiči Profesionalni Čopič

Nov izdelek

€2.45

€4.90

-50 %

Na zalogi

Oznake:

lol teemo, gnar plišastih, Syndra, sex machine za ženske samodejno z vibrator, apex legenda slika, akcijskih figur, r35, leagu legende, lol poro, elan

opis izdelka

Ime izdelka: Sklop 12 Oči Krtačo Nastavi s Plastično Nasveti Posamezen izdelek masa: 64 g / niz Specifikacija: 18 * 8 * 1.5 CM Material: Aluminij cev / plastika / kemijske cilia Barva: črna, rjava, roza Količina: 12pcs / set

Opis:

12 različnih oblik krtačo glavo, ki je primerna za senčilo, korektor, eyeliner, obrvi, trepalnice, ustnice, obrezovanje in druge oči, obraz ličila!Plitev umetna vlakna, las!Lahek, udoben in profesionalni!

Značilnosti:

* 12 določa, da izpolnjuje različne ličila potreb * Visoka kakovost mehko krtačo, ne draži kože, ličila je udobno * Aluminijasto cev usta, ni enostavno, da shed las, trajne * ročaj, ki Ne drsi, udoben ročaj in priročno delovanje * Tri barve, ki so na voljo, črna, rjava, roza, modi in lepa * naredimo izdelke s srcem, z več strokovnih, bolj udobno in varno!

O Ladijski

♡ Običajno lahko dosežemo blaga v roku enega tedna po prejemu plačila. (Pravna Počitnice in nedelje, ne moremo ne ladje, da v času, prosimo za razumevanje.) ♡ Včasih, zaradi logistike posodobitve informacij počasi, parcela sledenje podatkov bo posodobitev v 3-5 dneh. ♡ Čas dostave je odvisen od namembne države in drugih negotovih dejavnikov, to ponavadi traja približno 10-30 dni po navadni pošti(Orgon.si Standardne Dostave,ePacket,Kitajska Post Air Mail itd.). ♡ Prosimo zagotovite, da je vaš naslov in polno ime pravilno nastavljena v angleškem jeziku.

Nasveti:

Po tem, ko ste prejeli vaše parceli, prosimo, obrnite na našo customer service v čas, če obstajajo kakršne koli težave z izdelki, ki ste jih prejeli.Bomo poskušali naše najboljše, da ste zadovoljni rešitev.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

Ročaj Material Plastični
Velikost set
Količina 12
Uporabljajo Z Nastavi & Kompleti
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni