Nordijska Pravokotnik Kuhinja Mat Vhod Preproga Dnevna Soba, Spalnica Kavč Tla, Preproge, Dekoracijo Kopalnica absorpcije Vode Preprogo

Nov izdelek

€6.32

€10.53

-39 %

Na zalogi

Oznake:

preproga kuhinja, preproga palače, 4d preprogo, zlato wc mat, wallpap, preproga vrata, kopel mat nordijske, mat gume, tla zaščitnik, kitchenaid mešalnik

Izdelek prednost:

(1) mehko in udobno, dobro zračnost in anti-statična. (2) Enostaven za čiščenje, je mogoče oprati neposredno pralni stroj ali ročno, brez izginja. (3) Okolju prijazno tiskanje in barvanje, brez vonja, brez škodljivih snovi. (4) Trpežne in trajne, Dobra odpornost na zdrs,Zaščitna tla. (5)robovi preproge so skrbno sešiti za zagotovitev kakovosti, ter daljšo življenjsko dobo.

Velikost Izdelka:

Opomba: 1in=2.54 cm Podatki samo za referenco Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek

O dostavi:

1. Bomo ladja v roku 2-3 delovnih dni po plačilu uspešna. 2. Poskrbite, da vaš naslov in telefonska številka sta pravilna, preden se odločite za nakup. 3. Carinski v nekaterih državah ali regijah se bo izvajanje naključnih pregledov in vizitko, ki jo po telefonu.

Značilnosti Izdelka:

Natisnjen vzorec, okolju prijazen, brez vonja, svetlo, močan, stroj, ne blede.

Izdelek površine:

Flanela tkanine, okolju prijazno dihanje, mehko in udobno, enostavno za nego.

Izdelek spodaj:

Non-woven non-slip dnu, dihanje in non-slip In zaščito tal.

Izdelek rob:

Robovi izdelka, ki so skrbno sešiti za zagotovitev kakovosti, ter daljšo življenjsko dobo.

pogosta težava:

(1) Zaradi embalaže težave, preproge lahko nekaj gub.Tako dolgo, kot je preproga je sploščen za 1-2 dneh, nabrati izgine. (2) Zaradi različne nastavitve zaslona, dejanski izdelek lahko malo barva razlika, ob upoštevanju dejanskih predmet prejeli, hvala vam za vaše razumevanje! (3) Prosimo, dovolite zmoto 1-2 cm velikost, hvala vam za vaše razumevanje!

Prosim, ne nam slabo oceno 1 ali 2 točki, ker smo ladjo hitro, ampak v tujini dostave je odvisen od mnogih dejavnikov.Hvala vam za vaše razumevanje!

Smo iskreno upamo, da vam lahko nam dobro oceno.Potrudili se bomo, da izboljšamo kakovost naših izdelkov in storitev.Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko klepetate z nami ali pustite sporočilo na spletu in jo bomo odpravili, dokler ne boste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Slog Nordijske
Tehnika Stroj, Ki
Preproga Prodaja Končal Preprogo (kos)
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela CL
Material 100% Poliester
vzorec TISKANE
Design Tiskanje
Specifikacija 50*80cm,60*90cm,60*180cm
Starostna Skupina Odrasli
Vzorec Tipa Risanka
Funkcija Lepilo-Zaščitna
Uporaba vaja
Blagovna Znamka XINJIAJIA

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni