Dock Polnilnik, USB Kabel za Polnjenje Kabel, Stojalo za Garmin Fenix 5/5S/5X Plus 6/6S/6X Pro Sapphire Venu Vivoactive 4/3 745 945 245

Nov izdelek

€7.74

€9.68

-20 %

Na zalogi

Oznake:

dve drevo safir pro, sapphire radeon pro, garmin fenix 3 3hr, garmin fenix 5 trak tkane, iphone xr tiger, fenix trak, fenix 6 garmin, cena garmin fenix 5x, vivoactive 4, garmin nosilec

Točki:

1. Široko kompatibilnost: polnilnik dock je združljiv fo Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6 in druge osebne ure.

2. Trajne in premium kakovosti: s Tem polnilnikom je zasnovan s fino izdelane iz aluminija in prvega razreda nič dokaz.To aluminija polnilnik imetnik je veliko močnejših od plastičnih polnilnik, anti-slip ploščico na dnu zagotavlja močno površino za oprijem.Sprejel tesno povezavo design, ki je redkost na trgu, ki pomaga ohraniti polnilnika v mesto za zanesljivo polnjenje.Ukrivljeno obliko zagotavlja visoko varnostno podporo, da zagotovi vašo pametno gledati zaračuna v bolj priročen način.

3. Hitro polnjenje: se lahko povežete izmenični tok, avto adapter, moč banke, prenosni računalnik in tako naprej, tisti, polnjenje način lahko zagotovi visoko učinkovitost in visoko stabilnost polnjenje doživetje za vas.Tudi zagotavlja hitro in stabilno polnjenje, hitro.

4. Varno polnjenje: Ta kabel za polnjenje dock ima regulator napetosti in PTC znotraj svojo napravo zaščitili se poškodujejo prevelik tok, ko je priključen na vir napajanja.In to zunanja oblika nad-napetosti in več-trenutna zaščita, ki bo zaščitil vaš watch od tega, da je poškodovana, ko je polnjenje.

5. Kompakten in lahek: Ta polnilnik dock je enostaven za prevoz, ko greš ven.Kompaktna in lahka zasnova, ki je priročen za popotnike in poslovne uporabnike.

Specifikacije:

Ime: Polnilnik Dock Združljiv za Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6

Barva: space siva, srebrna

Material: aluminij zlitine

Velikost: približno 73*72*55mm/2.87*2.83*2.17 v

Teža: približno 133g

Uporablja modele: združljiv fo Garmin forerunner 745/Venu Sq/fenix6

Opomba: Prosimo, da napolnite svoje pametne ure, preden zmanjka baterije.

Pakiranje seznam

1*Sklop Polnilnik

Blagovna Znamka aiboduo
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Vrsta Polnilniki
Jezik Norveški
Funkcija Višina Meter
Poreklo CN(Izvora)
Združljivost Vsi Združljivi

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni