Eyeskey 8x25 Nepremočljiva Kompakten Oko za Caming Lovski Daljnogled, Velika Okular Oko z BaK4 Prizmo Optika

Nov izdelek

€30.41

€46.78

-34 %

Na zalogi

Oznake:

samsung m 31 s, hunt, velika puška področje uporabe, eyeskey oko, telescop, oko telescop, daljnogled oko luna, l filter povečanje, bresser okular, fish finder

Trgovina na debelo in Padec ladijskega prometa sta pozdravila

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacije, ki nam, če želite,mi ne bi vključeval vse oznake v paketu,Prosimo, bodite prepričani.

O Plačilu

1)Nakup Daljnogled Daljnogled Plačilo se pričakuje, da bodo prejete v roku 3 dni od dražb blizu.

2)Orgon.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico,Western Union, Bank Transfer, Webmoney, QiWi Denarnice in Boleto prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3)zagotovljeno je vaše plačilo je varno vodi Orgon.si dokler ga ne potrdi dostavo vašega naročila.

O Pošiljki

Mi ladje naročila v večini držav, ki jih na kitajskem letalom,16-35 delovnih dni za dostavo čas.Brazilija in Rusija lahko doseže več kot 35 dni.

Postavka so dobavljeni v roku 3 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

O Povratne Informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5-Zvezd če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo,vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

Povečava 8x
Vrsta Oko
Objektiv Premaz Povsem Premazane
Teža 5.64oz
Dimenzije 4.5x1.9x1.7(v)
barve črna
Številka Modela xunji-8x25
Oči pokal Twist-up
Sistem Ostrenja center
Prizma Tip Bak-4, Streha
Nepremočljiva Da,
Blagovna Znamka EYESKEY
Premer Objektne Leče 25 mm

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni