Prenosni Plenic Vrečko Zložljiva Otroška Potovanja Velike Backapack Otroška Postelja Plenic previjalna Miza Blazine za Mamo, Oče Otroka

Nov izdelek

€6.51

€10.85

-40 %

Na zalogi

Oznake:

in mama, zara nappy vrečko, moški spreminjanje vrečko, nahrbtnik torba plenic, majhen dojenček potovanja postelja, big daddy vrečko, vrečko mama, previjalna miza organizere, mamica porodniškega nappy vrečko, tous plenic vrečko

Bullet Točk:

1、Enostaven za Čiščenje: Izdelana iz visoko kakovostnih nepremočljiva tkanina Oxford, celotno odstranljive obloge lahko stroj opere, močne strani plošče iz blazino deli prihajajo z ultra-mehke očesa, in dve pene ograje zagotavljajo tudi varnost zaščita pred odlaganje.

2、Primerna za Mamo in Očeta: Tam je stal v prednji žep, je izolacija torba, velika škatla za shranjevanje, ki lahko imajo vso potrebno zunanje torbe, zasebnosti žep z zadrgo, ki se lahko uporablja za shranjene telefonske in osebne stvari.Svoje velike zmogljivosti, lahko sprejme prenosni računalniki ali prsne črpalke.

3、Vzmetnice Design: Večnamensko stojalo je primerno za dojenčke.Baby uleže in počiva, kadarkoli, kjerkoli, in vrečko vam omogoča tudi hitro spremeni otroške plenice.

4、Udobno Struktura: ergonomska ramenski trak vam lahko pomaga izvajanje je enostavno in vreča se lahko uporablja tudi kot rami, messenger bag, v torbici, ki visi na voziček.To je zelo priročno za uporabo in naredi vaše potovanje lažje!

5、Praksi Vrečko: To traja le eno minuto, da ustvarite varno in udobno spanje prostor za vaš fant ali dekle.To praktično obliko naredi vaš dojenček je potovanje lažje in bolj prijetno.

Specifikacija:

Ime: Večnamensko Plenic Vrečko Zložljiva Postelja Vrečko

Material: vodoodporni najlon tkanine

Velikost: približno 40*31*20 cm/15.75*12.20*7.87 palčni

Teža: približno 0.95 kg

Seznam Vsebine:

1*Nahrbtnik

2*Kavelj

Element Širina 31cm
Funkcija 03 Shranjevanje Vrečk
Spustite ladja Podpora
Funkcija 01 zunanji nahrbtnik
Številka Modela baby plenic vrečko
Meterial vodoodporni najlon
Glavni Material Poliester
Postavka Dolžina 20cm
Velikost 40x31x20cm
Postavka Višina 40cm
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Plenic Torbe
Element Teža 980g
Zapiranje Tip zadrgo
Vzorec Tipa črtasto
Slog Nahrbtnik
Funkcija 02 baby vrečke

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni