Nekaj Blazino Anti-tlačni Strani spominske Pene Vzglavnik Občevanje Spanja Strani Spalnik Pad Varstvo Materničnega vratu Zmanjšanje Vratu Roko Bolečine

Nov izdelek

€33.77

€39.73

-15 %

Na zalogi

Oznake:

obroč blazino medicinske, objem blazino, napihljivi materničnega vratu oprijem, vzglavnik purenlatex, blazine strani, fant blazine, umetnost salvador dalí, strokovno ortopedic blazino, roko blazine, astolfo blazino

Bullet Točk:

1、Široko Funkcije: Izdelan iz 100% čistega dihanje spominske pene, blazino ohranja izvirno obliko, mehko, vendar dopušča, tako dobro, kot blazino za polnjenje.To lahko zagotavljajo maksimalno zaščito vratu, roke, glavo in drugi kontaktni deli.

2、Obokana Oblika: sladko-oblikovan nekaj blazine zagotovijo optimalno podporo za partnerja vratu in glavi, medtem ko valoviti design pušča prostora za predor.Ergonomska oblika lahko zmanjša bolečine v vratu in tlak.Primerna za nazaj/stranski pragovi, ledvene podpore in nasloni za roke.

3、visokokakovostnih Materialov: ice svilene tkanine in vse-poliester prevleke je zračen in koži prijazen.Z nevidno zadrge, je odstranljiva in pralna, da ohranijo svežino.Ne skrbi, glavno telo vzglavnik, lahko pranje prevleke, če je to potrebno.

4、Pomaga Spanje: vratu vzglavnik je mehka in ima močno podporo.Ukrivljeno obliko blazino ohranja vaš vratu sproščeno med spanjem.Zračne luknje na blazino, ki imajo dobre prepustnost zraka.

5、Dobro Darilo: nekaj je izključno advanced design lahko zmanjša pritisk na roko, zaradi česar boste porabili udobno noč, brez bolečine in odrevenelost, in povečati občutek, ki spremlja.To je tudi najboljše darilo za ljubitelje in ljubitelje!

Specifikacije:

Prevleke slog: tkanine tencel/diamond predalčni/polno luno, zvezde in vodo cube

Teža: približno 1600 gramov

Velikost: približno 65 x 49x12cm/ za 25,6" x19.26" x4.72"

Struktura: počasi vrača spomin bombaž + polno poliestrskih notranji pokrov + dihanje svilene tkanine kritje

Seznam Vsebine:

1*Vzglavnik

Opombe:

Zaradi različnih svetlobnih pogojih, prosimo, dovolite rahlo odstopanje barve.

Zaradi različnih metod merjenja, prosimo, dovolite merilnih podatkov tolerance.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Funkcija Obokan Občevanje Blazino
Polnjenje Spominske Pene
Del Drugo
Uporaba Posteljnina
Funkcija 1 Slow Rebound Spominske Pene Vzglavnik
Funkcija 2 Roko Ostalo Strani Blazino
Material Poliester / Bombaž

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni