Trajno Jasno Akril Brisačo Pladenj ,Lucite Kad Caddy -2 Možnosti Za Velikost

Nov izdelek

€98.65

Na zalogi

Oznake:

rock ozadje nalepka, nail akril pladenj, držalo za brisačo, kopalnica znak, logotip brisačo, kopel caddy, brisačo pladenj, kopel pladenj, kameleon črnilo, stojalo brisačo

Trajno Debel Jasno Akril kad Pladenj Caddy,Lucite Shranjevanje Kopel Rack -2 Možnosti za Velikost

To kadjo pladenj za papir je izdelan iz trpežne debele jasno akril, z robovi polirani, da se prilega na najbolj kad velikosti.vi lahko postavite svoje knjige, pijača,mila,brisačo ali olje ect.na pladenj za enostaven dostop,visoka transparentnost,enostavno je treba očistiti in hraniti, urejeno....

2 Razsežnost Možnosti:

S velikost : 76W X 20 D ×3 cm / Po 29.92"W ×7.9"D ×1.2"H palčni

L velikost : 82W X 20 D ×3 cm / Po 32.3"W ×7.9"D ×1.2"H palčni

Material:Izdelan iz trpežne debele jasno akril , Okolju prijazno,Hrana Razred

(Dragi prijatelji,Prosimo vas, da preverite širino kad, najprej,in nato izberite primerno velikost zato,Če bi našli vse razpoložljive velikosti ne morejo delati,vas prosimo, da nas kontaktirate, za po meri izdelane ALI nam pišite na

sales2 na acrylicterrace.com s svojim dimenzije za ponudbo).

Več Podrobnosti:

Recimo, da ste morda zainteresirani tudi v tem modelu,

O Pošiljki:

1 - Ker visoke vrednosti akril pohištvo in drugo trgovsko blago v naši trgovini,kot tudi za zagotovitev naša stranka bo imela dobro izkušnjo nakupovanja,zato smo le izbral 3 zanesljivo kurirsko podjetje (DHL,Fedex,UPS), kot je naš glavni način dostave.

2 - čas obdelave bo 2-3 dni po plačilu preverjanje.

3-TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4-Smo samo ladjo, da Orgon.si potrdili, da naslovi.Če želite spremeniti naslov, pls nam email, s 24 ur po tem, ko bi plačilo.

Posebno Obvestilo Za Vse Kupce : 1-Davki in skritih stroškov, ki niso vključeni v prodajno ceno.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, katere dodatne stroške, ki bodo pred ponudb/nakupu.

2-Kupec naj preveri blago, medtem ko prispejo,če kakršne koli napake ali škodo,pls oglejte fotografije in da so zahtevek za lokalno Express podjetje na enkrat..

3-Poleg škodo,če je kateri koli drugi unsatisfactions,se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, ali SPORA.Prosim, NE predloži "da bi spor neposredno, brez kakršnih koli stikov z nami .Najlepša hvala.

3-vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!In obljubim, da ponujajo najboljšo storitev za vas.

Funkcija Na zalogi
Posebno Rabo kad caddy/shranjevanje pladenj
Uporablja Prostor kopalnica
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba kad pladenj
Št. od Stopnje Enotni
Številka Modela 50180502
Vrsto Namestitve Stoji Vrsta
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo
Velikost 76 / 82 cm long
Material Akril
Vrsta Shranjevanje Imetniki & Stojala
Blagovna Znamka ENA LUX

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni